Şimdi Ara

Satılık Desire HD yurtdışı kayıtlı - Şok Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi pasaportuma kayıtlı Desire HD satılıktır. Ekranında zagg invisible shield vardır, ayrıca 1 tane de kutusunda kullanılmamış invisible shield var alan arkadaşa onu da göndereceğim.
    cihazda 16gb class 10 sd card bulunmakta. rom olarak CoreDroid V5.1 var, rootlu. Cihazı alırken yanında orjinal HTC Desire HD kılıfını da almıştım. ALdığım günden beri kılıfında kullandım ekran koruması ile birlikte. Kutusu vs.. herşeyi durmakta, usb kablosu ve orjinal htc priz adaptörü de vereceğim.
    Cihazı 5 aydır kullanıyorum. Tek sıkıntısı (gerçi sıkıntı da denmez), ekranın içerisinde nokta kadar bir toz var. ilk aldığımda dikkat etmedim, buraya gelince gördüm. ama sadece beyaz zeminde biraz belli oluyor. kullanıma kesinlikle bir rahatsızlık veya göze çarpma yapmıyor.

istanbul'da ofisimde elden teslim edebilirim, kontrol eder alırsınız. diğer illere de önce ücret sonra kargo şeklinde yollayabilirim. kargo ücreti alıcıya aittir. Forumda daha önceden 1 adet iphone 4 yaklaşık 15 adet de Desire HD sattım. güven kuşkusu yaşayanlara arkadaşların isimlerini verebilirm, kendiniz sorabilirsiniz..

takas düşünmüyorum, satma sebebim ise HTC Sensation siparişi verdim kendime.

Bugünlük satış fiyatım 830 TL : )

en ufak bir çizik bulana telefonu beleş veriyorum : )
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• güzel fiyat

takas olsa keşke
  • Güzel fiyat hayırlı satışlar...
  • telefon asafated nickli arkadaşa satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.