Şimdi Ara

Satılık Delta Dumbell Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar set 4x2kg ve 8x1kg lik plaka, tanesi 1,750kg ağırlığında 2 adet krom bar, 4 adet yıldız vida ve taşıma çantasıyla beraber satacağım. Satma sebebim zaten spor salonuna gidiyorum ve bu dumbell'lar artık yetmiyor yani tamam ağırlıklar arttırılabiliyor fakat sürekli salona gittiğim için uğraşmak istemiyorum. Ürün bolu veya ankara içi elden teslim edilebilir veya havaleyle satılabilir. Başka birşeyle takas yapmak isteyenlerde teklifini sunabilir. Ayrıca satın alacak arkadaşın veya vücut geliştirmeye meraklı diğer arkadaşların herhangi bir sorusu varsa (bölgesel veya genel çalışmak için hareket listesi gibi) yardımcı olabilirim. Fitness antrönörü değilim fakat aralıklıda olsa uzun zamandır çalışıyorum:)
    Ürün pazarlıksız 65tl'dir.
    Buda setin kendim tarafından çekilmiş resmi.

Satılık Delta Dumbell Seti

buda hepsiburada da ürünün 0 hali.

http://www.hepsiburada.com/Liste/delta-dura-strong-deluxe-kromaj-20-kg-ozel-cantali-set-ds-322/productDetails.aspx?productId=spordelta1331&categoryId=387329#Gorseller
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt3rk1ll3r -- 19 Şubat 2012; 0:09:07 >

• pm
  • cevaplandı
  • Seti alacak arkadaşlar kargo parasınıda göz önünde bulundursun arkadaşlar kilodan dolayı uzak illere kargo çok fazla tutuyor
  • Takip
  • Referansım olmaması sizi kuşkulandırmasın. Önceki alışverişlerde referansla uğraşmamak için arkadaşımın hesabı üzerinden 1 2 satış yapmıştım. Referans konusunu sıkıntı yapan varsa pm atsın arkadaşlar
  • kargo parası en uzak yere ne kadar tutuyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip. kargo ne kadar tutuyor acaba ist denim
  • Isparta için sordum yaklaşık bir 30tl tutuyor o yüzden kargo sıkıntı olabiliyor il ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Şuan boludaki arkadaşlarımdan alıcı arıyorum kargo ücretsiz aslında fiyat gerçekten cazip fakat kargo biraz bozuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.