Şimdi Ara

Satılık Dell Alienware M18X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki oyun canavarı satılıktır. Ürün Amerikadan alınmış ve 1 yıl garantisi Türkiye'de de geçmektedir.

İnceleme konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_50966836/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Özellikleri

Intel® Core™ i7 2720QM 2.2GHz (3.3GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache)
    Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit
    Kingston HyperX 8GB Dual Channel DDR3 at 1866MHz (2DIMMS)
    Dual 2GB GDDR5 AMD Radeon HD 6970M AMD CrossFireX
    Kingston HyperX 120GB Sata 3 SSD
    Intel® Advanced-N 6200 a/g/n 2x2 MIMO Technology and Bluetooth 3.0
    Slot-Load Dual Layer DVD Burner (DVD+-RW, CD-RW)
    18.4-inch WideFHD 1920 x 1080 WLED
    Internal High-Definition 5.1 Surround Sound Audio
    Alienware M18x 330W A/C Adapter
    (1x) Power/DC-in Jack
    (1x) RJ-45 Gigabit Ethernet IPv6
    (2x) SuperSpeed USB 3.0 Ports
    (2x) Hi-Speed USB 2.0 Port
    (1x) eSATA 3Gb/s + USB 2.0 Combo port (with PowerShare Technology)
    (1x) Mini-Display Port
    (1x) HDMI 1.4 Audio and Video Output
    (1x) HDMI 1.3 Audio and Video Input
    (1x) VGA Port
    (1x) 9-in-1 Media Card Reader
    (2x) Audio Out 1/8" Ports
    (1x) Combo S/PDIF Optical output / Analog Headphone Line Out (7.1 digital audio output via S/PDIF)
    (1x) Line In Microphone 1/8" Port (retaskable for 5.1 analog audio output)
    (1x) Security Lock port

Çantası
    Alienware Orion M18x Messenger Bag - TSA Friendly

Fiyat : 6900 TL

fiyat konusunda ters şeyler yazacaksanız aşağıdaki konuya da bakmanızı tavsiye ederim. ayrıca kimseye ürünü getirtmesi için engel de olmuyorum. daha ucuza getirtme imkanınız varsa buraya yazın almak isteyenler faydalansın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51351366/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Takas yoktur.

not: bu ürün için gümrük vergisi, kargo ve bazı diğer masraflar da yaptım. şimdi gidip abd sitesine bakıp oradaki çıplak fiyatı buraya yazıp naralar atmayın :) en azından monster notebook sayfasında buna benzer bir ürünün fiyatına bakarsanız her şey daha anlaşılır olur.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 9 Eylül 2011; 13:53:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat bana ortalamanın üzerinde geldi.

• tabi dediğiniz gibi yurtdışından birisi getirirse gayet uygun fiyata alabilir. onun için ilanımda bu durumu belirttim. ben kimseyi aracı yapmadan verdim siparişi. o gün çektiğim eziyeti anlatamam :) ama değdi doğrusu.

ayrıca belirteyim sattığım şu fiyatta biraz kırma yaptıktan sonra 200-300 civarı karım olacak. gerçekten bana maliyeti çok oldu. satarsam birkaç ay sonra başka bir model alırım. satılmazsa kullanmaya devam ederim. özellikleri çok yüksek olduğu için uzun zaman idare eder.

fahiş fiyata satmak gibi bir amacım da yok. benzer özellikte diğer laptoplarla karşılaştırınca yanına bir de alienware kalitesi ve deneyimini ekleyince fiyatın uygun olduğu kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Eylül 2011; 22:31:20 >

Orijinalden alıntı: PROOF#

siz ne kadara aldınız ürünü ve size gümrükten geçirirken ne kadara mal oldu, bana pm ile bildirirmisiniz. Bu arada dolar kurundan dolayı TL ile satmanız mantıklı olmuş

ayıp olmazsa aynı pm'den ben de alabilirmiyim..hayırlı satışlar

unspokenfear &gt; SE W995 , Eray89 &lt; SE Xperia X10i , gorkemdirik &gt; SE Xperia X10i , MemQo1 &gt; SE Xperia X1 , otomobilci_x &lt; Huawei ideos X5 , zalman_1 &gt; Motorola Atrix 4G , MsTms &lt; Exper Laptop , arsoy &lt; SE M600i , 5kursun &lt; FujiFilm S5600 , RuHsUz PiNoKyO &gt; iPod Touch 3G 32GB , ÖmerFarukBal &gt; Pentax K10D , yusufaslan44 &lt; iPod Touch 4G 32GB , gözlüklü &gt; C903 , kaan_9292 &lt; SE C905 , nihatxxx &gt; iPod Touch 4G 32 GB , Şehr-i Hüzün &gt; SE W995 , er1710 &gt; SE C901 , musty13 &gt; Nokia C5-03 , moRaCe &lt; Pentax K-5 , fLava &lt; iPhone 3GS , akinarcak &lt; 2 adet iPhone 3GS , mitrox &lt; 2 adet iPhone 4S , iPhone 4 32GB , enclave &lt; Atrix , Burn in Hell &lt; Razr XT910 slayer_00 &lt; Galaxy S IV , cemosass &lt; Monster Laptop

%100 Karşılıklı Memnuniyet
  • Satışı baltalamak gibi olmasın ama bu kadar para vermek yerine aynı donanıma sahip monster laptoplar tercih edilebilir hemde daha ucuza mal olabilir

baltalama olmaz da aynı donanım için örnek monster konfigürasyonu ve fiyatını ekleyebilir misiniz?

Intel® Core™ i7-2720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.20GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm (ES)
    2nd Generation Intel® HM67 Express Chipset
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 580M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1600; PC-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 2 SODIMMs
    128GB Kingston Sata-II SSD Disk ( Okuma : 200 MB/s - Yazma : 160 MB/s )
    Yok
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye (TR)
    Windows 7 Home Premium ( Tr ) ( 64 Bit )
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0
    Notebook Çantası

bu da çift ekran kartlı. sadece işlemci ve anakart değişik. kaldı ki işlemci performansı aynı. fiyatı 10300 TL.

Intel® Core™ i7-950 4-Cores; 8MB L3; 3.06 GHz > 3.33 GHz; 1066 MHz; 130W; 45nm
    Intel® X58 + ICH10R Express Chipset
    CrossfireX; 2x 2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 2x 75W-100W (SORUNUZ)
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1600; PC-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 2 SODIMMs
    128GB Kingston Sata-II SSD Disk ( Okuma : 200 MB/s - Yazma : 160 MB/s )
    Yok
    Yok
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye (TR)
    Windows 7 Home Premium ( Tr ) ( 64 Bit )
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0
    Notebook Çantası

bunlara bakarak monster hiç de uygun fiyata gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtjklv

ben bu na 6000 vermem grafik kartına bak . bundan daha iyi laptoplar var sn bi git bak monstere bundan daha iyi pc ler var. buna vercem parayla gider 2 tane mosnter alırm şimdiki fiyatlar bile monsterde 2000 tl

ne diyorsun olum arıza mısın? ilan tarihine bir bak git bir araştır o zamanı. elalem deliye hasret ben akıllıya. hayatında alienware laptop görüp kulanmışlığın var mı? mındar oldu sana

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.