Şimdi Ara

SATILIK DEFINITIVE PRO SUB 100 ÇOK TEMİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 13 Eylül 2011; 15:37:06 >

• Selamlar dostum, mesajını forum'un 2. el bölümüne açsan sanki amacına daha çok hizmet eder ve alıcıyla satıcı buluşması sayesinde elinden daha çabuk çıkartabilirsin ... Tabii çok sevdiğin hoparlörlerini satmak istiyorsan Ayrılması zor olabiliyor bazen insanın

NOT: Bir de fiyat belirmen mümkün müdür acaba? İyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satox -- 14 Nisan 2011; 8:57:27 >
  • definitive bp8 için 800tl clr 2002 için 500 tl , ikinci el olarak bılerek konu açmadım, sinema severler daha çok ilgili oldukları için buraya açtım konuyu....
  • arkadaşlar , clr 2002 , satılmıştır....
    bp8 için kapora alınmıştır,
    elimde definitive pro sub 100 var , ilgilenen arkadaslar irtibata gecsin lütfen......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 20 Nisan 2011; 10:28:25 >
  • aşagıdakı bılgıler kendı sıtesınden alınmıştır....

Dimensions | Metric :9-1/2” W x 13-1/4” D x 12-1/2” H | 24.1 x 33.7 x 31.8 cm
    Driver Complement :One high-definition 8" woofer
    Frequency Response :24 Hz – 150 Hz
    Internal Amplifier Power :150 watts
    Auto On / Off :Signal Sensing (US) | Signal Sensing and Switched (International)
    Power Requirements :110 volts Alternating Current (US) | 220 volts Alternating Current (International)
    High Level Inputs :Two pairs of 5 way binding posts
    High Level Outputs :Two pairs of 5 way binding posts
    Low Level Inputs :One LFE input (for SW preout only)
    High Pass Crossover :Non Variable 6 dB/octave @ 100 Hz: Available only with high level inputs and outputs
    Low Pass Crossover% :24 dB/octave, continuously variable from 40 Hz – 150 Hz: Available with high level inputs only
    Available Finishes :Black Ash
    Fuse :3.2 amp 250 volt Slo Blo (US) | 2 amp 250 volt Slo Blo (International)
    Packaging :Only available as part of ProCinema 60.6 System
    Weight | Metric :21 lbs | 9.5 kg
    Warranty :5 Years for Drivers and Cabinets; 3 Years for Amplifiers

• SELAM DEFİNİTİVE PRO SUB 100 HALA SATILMADIYSA FİYATI LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: novabossa

SELAM DEFİNİTİVE PRO SUB 100 HALA SATILMADIYSA FİYATI LÜTFEN

satıldı kardeşim istersen şuanda jamo kullanıyorum sub 300 çok kaliteli bir sub, bende cerwin vega var onu kullanacağim , jamo düşünürseniz gelip dinleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FİYATI NEDİR. İLGİLENİRSEN BENDE KULLANMADIĞIM JBL SB CONTROL 5 VAR .SATABİLİRİM VEYA BİRŞEKİLDE TAKAS EDEBİLİRİZ
  • pm. attım isterseniz telde ulaşabılırsınız , 0532 470 3032 ersin...
  • Hayırdır Ersin cihazları değiştireceksin galiba bakalım neler geliyorrrr Hayırlısı diyelim.
  • Yok be abi , elimde iki adet sub. var , fazla geldiği için birini sataym dedim , o kadar abi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.