|
|

|
|
| _____________________________ |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
iyi günler ramazan bey elinizde harddisk pcb kartı var mı ya da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz seagete 2 tb model = st2000DM001 |
|
DÜKKANIMDA SATTIĞIM ÜRÜNLERE AİT ORJİNAL FOTO VE İLGİLİ LİNKLER DIŞINDA BİLGİLENDİRME AMAÇLI BAŞKA SİTELERDEN EKLEDİĞİM LİNKLER DE YER ALAN SATIŞTA OLAN ÜRÜNE AİT YANLIŞ, YANILTICI VE ÜRÜNE AİT OLMAYAN YANLIŞLIKLA SADECE BİLGİ AMAÇLI VERİLMİŞ BİLGİLER DURUMUNDA MESULİYET KABUL ETMEM ALICI ÜRÜNÜ İYİ ARAŞTIRSIN SORSUN ŞAHSIMA
|
Elimde muhtelif disklere ait var. bir bakayım uygun olanını bulursam haber vereyim. Sah.com iyice aramalısınız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
7200 RPM 2,5 1TB ve üstü hdd arıyorum eline geçerse yazarmısın |
|
| sensizimgonulcelen | typhoon01 | elektronik | __manyak | hayal_taciri | reLo | ahmettu | eros | hiickimse | oz58 | ekodialog | marangozustasi | sezsizada | mishra | Paecon | ilker.d | .:BBR:. | ermanunal01 | ((UGUR)) | St.Petersburg | X-GeN | kachus | VISION | Yeni Klasor | ufukuzman | glorfindel | ekodialog | D_E_V_I_L | y.alper | zagzirus | RELION180 | ps4 | uuuuuuuuuuu | arena | tahir40 | djemo31 | Zayber | Pcdunyasi | darkRider | gokhankarakiz | yalnizkral | kopukucurtmaxxx | kamaka | day_walker83 |
|
|
Sürekli gelir gider. Şu an hazırım da kalmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 22 Şubat 2022; 15:48:17 > |
|
Merhaba Ramazan bey, 7200 RPM 2,5 1TB ve üstü hdd arıyorum eline geçerse yazar mısınız? |
|