Şimdi Ara

SATILIK D600 - FULL KUTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yenisinden farkı yok kutusunda,vuruk-kırık-çizik yok,Telpa 20 ay daha garantisi var,kasım ayında alındı, faturalı, garantili Samsung D600

ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM.

LÜTFEN TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

PAZARLIKSIZ FİYAT 550.-YTL.dir

Ürün Detayları

Ağırlık 103 gr
    Ebat 96 x 46,5 x 21,5 mm
    Bekleme Süresi 300 saat
    Konuşma Süresi 7 saat
    Ekran Tipi QVGA TFT / 240 * 320 pksel / 262.144 renkli
    MMS Var
    WAP Var
    GPRS Var
    Bluetooth Var
    Kızılötesi İletişim Yok
    Sesle Arama Yok
    Ses Kayıt Var
    Titreşim Var
    Hafıza ~80 MB Ortak paylaşımlı Hafıza (~4MB JAVA için)-TransFlash™ (External Memory)-200 SMS-1,000 telefon defteri kapasitesi
    Garanti Süresi Sitemizde satılan telefonlar Telpa tarafından 2 yıl garantili olarak tedarik edilmektedir.Bascuda Kontrol Etiketi yırtılmış ürünlerin iadesi kabul edilmez.
    Pil Tipi Li-ion 900mAh
    Frekans QUAD Band (850/900/1800/1900 Mhz)
    Özellikler Gelişmiş Özellikler : 60 dakika video kayıt, 2 Megapiksel flaşlı kamera, Bluetooth, Mobile Printing Tv-Out, Picsviewer, Ses Netliği, Video arka plan görüntüsü, Arayan kişiye atanan video görüntüsü, Genişletilebilir Hafıza (TransFlash), Anti-bakteriyel kaplama
    Platform
    - GPRS, Class 10 (2 upload, 4 down)

Kamera
    - 2 Megapiksel kamera (1.600x1.200)
    - Tek LED flaş
    - Dijital zum(x4)
    - Fotoğraf çekim modları (normal çekim / kendini çekme / zamanlı çekim / multi çekim / gece modu)
    - Fotoğraf efektleri (gray / negative / sepia / emboss / sketch / frame)
    - Fotoğraf kalite seçimi (çok iyi / iyi / normal / ekonomi)
    Video
    - Video Oynatıcı / Kayıt (MPEG4 / 3GPP / H.263)
    - Video ışık
    - TV Output
    Business & Office
    - PicselViewer (Excel, Word, Powerpoint)
    - PicBridge (Mobile Printing)
    Entertainment & Personalization
    - MIDI / MP3 zil sesleri
    - MP3 / MIDI / ACC / ACC+ Çalıcı
    - 3D ses teknolojisi
    - Yüklü JAVA™ oyunları
    - Yüklü Duvar kağıtlar / Ekran koruyucular
    Bağlantılar
    - Bluetooth™ teknolojisi
    - TV Out
    - WAP 2.0
    - GPRS
    - USB
    - SyncML
    40 Polifonik Melodi
    - 64 polifonik
    - Desteklenen formatlar : MP3, SMAF, MIDI (SMF), iMelody ve AMR
    - 35 yüklü melodi
    -~11 MB dinamik hafıza (ses / resim)
    - MP3 çalar
    Duvar Kağıdı ve Ekran Koruyucu
    - Video arka plan görüntüsü, Arayan kişiye atanan video görüntüsü
    - Desteklenen formatlar: JPEG, GIF, A-GIF, WBMP ve PNG, MPEG4
    - 8 yüklü duvar kağıdı
    JAVA
    - MIDP 2.0
    - ~50 MB hafıza
    - 4 yüklü Java™ oyunu
    Mesajlaşma
    - SMS (akıllı T9 desteği ile)
    - EMS
    - MMS
    - E-mail (POP3/SMTP/IMAP4)
    Kişisel Bilgi Yönetimi
    - Ajanda
    - Takvim
    - İş listesi
    - Saat
    - Dünya zamanı
    - Alarm
    - Kur çevirici
    - Hesap makinası
    - Kronometre
    - Sesli Not
    - Geri sayım cihazı
    Memory
    - ~80 MB Ortak paylaşımlı Hafıza (~4MB JAVA için)
    - TransFlash™ (External Memory)
    - 200 SMS
    - 1,000 telefon defteri kapasitesi
    Çağrı Yönetimi
    - Titreşim
    - Telefon defteri (maksimum 1000 giriş)
    - Hoparlör
    - CLIP / CLIR
    - Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
    - Kullanıcı grupları oluşturma
    - Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
    - Çağrı zamanı / çağrı ücreti
    - Arayan kişinin resmini gösterme
    - Arayan kişiye video atama

Paket İçeriği
    CİHAZ.PİL,ŞARJ CİHAZI,TV KABLOSU,KULAKLIK,USB KABLOSU,CD

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• corleone sıfırını 560'a veriyor. gerçi telefon sizin ama 550 fazla değil mi?
  • O senin baktığın D500 olmasın... Bak arkadaş D600 satıyorum demiş!

quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz_tr

corleone sıfırını 560'a veriyor. gerçi telefon sizin ama 550 fazla değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

O senin baktığın D500 olmasın... Bak arkadaş D600 satıyorum demiş!

quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz_tr

corleone sıfırını 560'a veriyor. gerçi telefon sizin ama 550 fazla değil mi?

hayır d600
  • SATILIK D600

Y A Z I L D I Ğ I G İ B İ

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaslar su var sn boncuk2004 adli uyemizin sattigi telefon 20 ay TR garantilidir,benim sattiklarimda garantilidir ancak garanti konusunda titiz olanlar icin ben TR garantisini tavsiye ederim.Birde benim sattigim telefonun vergisi malesef Ingiliz hukumetine burada satilan telefonda su an uzerinde yasadiginiz ulkeye odenmektedir.Hayirli satislar bu arada bende telefonda kalmadi d600 simdi sadece ders calisma zamani.
  • Bendeki spot desene şuna. İngilteredeki garanti, türkiyede bir işe yararmıki?

quote:

Orjinalden alıntı: corleone

Arkadaslar su var sn boncuk2004 adli uyemizin sattigi telefon 20 ay TR garantilidir,benim sattiklarimda garantilidir ancak garanti konusunda titiz olanlar icin ben TR garantisini tavsiye ederim.Birde benim sattigim telefonun vergisi malesef Ingiliz hukumetine burada satilan telefonda su an uzerinde yasadiginiz ulkeye odenmektedir.Hayirli satislar bu arada bende telefonda kalmadi d600 simdi sadece ders calisma zamani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen spotla garantili urunun farkini bilmiyorsan ben sana bir sey diyemem.Ac ara bakayim nokiayi ya da motorolayi ya da toshiba'yi sor bakayim geciyor muymus gecmiyor muymus garantileri TR'de? Spot denilen urunler faturasiz,dubaiden ya da singapurdan bir sekilde ulkeye getirtilmis cihazlardir.Hatta dileyene soyleyim Dubai D600 burada faturasiz satis fiyati 160 pound yani 370ytlye geliyor ama gidip orjinal faturali aldiginiz zaman 210 pounda geliyor o da 485 ytl ediyor.Ben ebayde'de telefon satiyorum ancak o 160 pounda aldigim telefonu TR'ye getirsem de kaydini yaptiramam+orjinal aksesuar diye bir sey olmayacak ki d600 gibi bir telefonda orjinal aksesuar TV kablosu,data kablosu vs vs cok onemlidir.TR'de satilan bir cok spot telefon yurtdisindan kontratla alinmis,daha sonra sigortadan yenisi alinarak ki belese aliyorlar sonra UK onlarin IMEI'sini bloke ediyor ancak AB disinda catir catir calisiyor bu telefonlar.Ozellikle burada Orange Pakistanlilar ve Hindistanlilardan bikmis durumda,adamlarin 1 ayda 5 kere de telefonumu kaybettim diye de basvuru yapmalari ayri bi nokta,sonra al sana ucuza telefon.yaz ebaye barred blocked phones gor bak fiyatlar nerelerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqlo -- 19 Şubat 2006 19:34:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: corleone

Sen spotla garantili urunun farkini bilmiyorsan ben sana bir sey diyemem.Ac ara bakayim nokiayi ya da motorolayi ya da toshiba'yi sor bakayim geciyor muymus gecmiyor muymus? Spot denilen urunler faturasiz,dubaiden ya da singapurdan bir sekilde ulkeye getirtilmis cihazlardir.Hatta dileyene soyleyim Dubai D600 burada faturasiz satis fiyati 160 pound yani 370ytlye geliyor ama gidip orjinal faturali aldiginiz zaman 210 pounda geliyor o da 485 ytl ediyor,bu forumda en nefret ettigim seylerden birisi insanlarin bir konu hakkinda bilgi sahibi olmadan atip tutmalaridir.Malum ne de olsa Turkiye.

pm attım d600 ile ilgili
  • bana pocket pc yada pda önerin nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.