Şimdi Ara

Satılık Curve 8520 Sıfır gibi 350TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 Gün önce aldığım Blackberry Curve 8520 model telefonumu satıyorum. Cihazı Cevahir Turkcell Tim'den satın aldım. Şarj aleti ve telefonun kendisi dışında kutunun içeriğine dokunmadım bile, herşey paketiyle yepyeni duruyor. CD kabı bile açılmadı daha. Garantisi içerisindedir.

iPhone kullanıcısıyım ancak BBM için ekstra 8520 almıştım. Çift telefon taşımanın zorluğunu yaşamam ve BBM'den sıkılmam sebebiyle satıyorum. Cihazı İstanbul Avrupa'da elden teslim edebilirim, zaten yüz yüze görüşürsek ne kadar temiz kullanan bir insan olduğumu anlarsınız.

5 günlük cihaz, sadece 1 defa şarj ettim. En ufak çiziği bile yok.

Cihazı Turkcell'den almanızla benden almanız arasındaki fark şu; kutuyu siz değil ben açtım, cihazın üstündeki jelatini ben çıkardım.

Cihazın resimlerini eklerim talep olursa ancak gerek görmedim, nasıl olsa yüz yüze göreceksiniz. Eğer havale ile almak isteyen olursa cihaz resimlerini çekip koyacağım, talebe bağlı.

FİYAT 350 TL

İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 14 Ocak 2012; 11:46:35 >

• Kendisine kefilim, hayırlı satışlar Batu'cum. :)
  • Okan çok teşekkürler kardeşim. Gerçi cihazı satmaktan vazgeçtim. 1 ay falan oldu alalı ve telefonda yavaş yavaş ufak deformasyonlarda oldu. Bu durumda istediğim fiyattan satamayacağım açık. 2. el eski telefon parasına satacağıma kullanmaya devam ederim. Genede konum dursun, belki temiz kullanılmış telefon arayan olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.