Şimdi Ara

SATILIK CS GO HESABI - MG1 - 33 WİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Envanterde 10 liradan fazla item var. CS GO leveli 13'dür. Steam leveli 22'dir. 20 lira civarı rozete para verdim. Bu hesabı satabilmek için foruma üye oldum o yüzden katılım tarihini alta yazıp durmayın. Önce ben hesabı veririm siz kontrol ettikten sonra ödemeyi yaparsınız. Sadece eft ve ininal kart ile ödeme alabilirim. istediğim fiyat 65 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando1111 -- 3 Ağustos 2017; 15:38:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabilirimde indirim vs? Ayrica maili vericekmisiniz? Ve bir kac referansim var once hesap sonra odeme. Keyde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

Alabilirimde indirim vs? Ayrica maili vericekmisiniz? Ve bir kac referansim var once hesap sonra odeme. Keyde olabilir

key istemiyorum. ödeme yöntemlerini yazdım oraya. dediğim gibi hesabı önce ben verecem zaten tekrar demenin mantığı yok bence. fiyatta indirim yapamam.
    hesap eski ilk mailin şifresini hatırlamadığım için değiştirmiştim. şuan geçerli olanı elbette veriririm yada istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. adresi biliyorum ama şifreyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando1111 -- 3 Ağustos 2017; 16:46:18 >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dota 2 Hesap
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.