Şimdi Ara

SATILIK CS GO BIÇAKLARI-(SATILMIŞTIR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar elimde birkaç bıçak vardır bu bıçakları satmayı düşünüyorum.

SATILMIŞTIR700TL

SATILMIŞTIR300TL

ilgilenenler steam üzerinden iletişime geçebilirler.

iletişim:http://steamcommunity.com/id/DeryaACAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeryaCS -- 14 Eylül 2015; 14:50:31 >

• güncel.
  • dolandırıcıdır middleman kabul etmiyor. para yatırırsam çalarsam dava açarlar diyip kestirip atıyor ve sinop içi elden satarım diyor ile bak :D rusya diyeydin bari! :D
  • Almazsın o zaman kardeş kimseye zorla satmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenigunenes

dolandırıcıdır middleman kabul etmiyor. para yatırırsam çalarsam dava açarlar diyip kestirip atıyor ve sinop içi elden satarım diyor ile bak :D rusya diyeydin bari! :D

dikkat ediyorum da seninle iş yapmak istemeyen herkese dolandırıcı diyorsun herkese ama..
    bi sıkıntı var sende bakalım yakında patlar ne olduğun..
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    VeNoM inanırmısın kendisini bile tanımıyorum bana nasıl dolandırıcı diyebiliyor şaşkınım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeryaCS

VeNoM inanırmısın kendisini bile tanımıyorum bana nasıl dolandırıcı diyebiliyor şaşkınım.

bu adam kendisi ile iş yapmak istemeyen herkese sataşıyor bir derdi var bunun her konuda kendince bir yorumları var.. yakında çıkar kokusu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO Knife alınır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    dostum ne içiyosun sen? arkadaş middleman'e güvenmiyor. telefonumu vermem diyor ee? hesaba para yatıracakmışız eğer vermez ise dava edecekmişiz sen bu şartlarda para yatırır mısın? veya alışveriş yapar mısın bu arkadaş ile? birde diyor ki dalga geçer gibi sinop'a gelir elden alırsınız 1000 km. 11 saat yol gideceğim? veya gidecek varsa helal. bunlar sana mantıklı geliyorsa birşey demiyorum sana kız buldun diye bana çamur atmaya kalkma kime yaranmaya çalışıyosun?
  • DeryaCS D kullanıcısına yanıt
    sanada gelince hala insanları salak sanıp kız gibi konuşuyorsun ya baban sana etek giydirsin oğlum var diyorsa :)
  • satacağımı sattım kazanacağımı kazandım. itemleri sana satmadım diye insanlara çamur atma.
  • bu yenigunenes - sieger denen bi adam sanırım cunku bu sözlerin aynısını bana o cocuk söylemisti
  • neyse boş yorumlarını blockladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeryaCS

bu yenigunenes - sieger denen bi adam sanırım cunku bu sözlerin aynısını bana o cocuk söylemisti

sieger donanımhaberin en sağlam middlemanıdır. Forumda yenisin galiba.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Sieger i taklit eden bir kişi bahsedilen sanırım. Bununla ilgili bir konu daha vardı forumda dün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNOX

Sieger i taklit eden bir kişi bahsedilen sanırım. Bununla ilgili bir konu daha vardı forumda dün.

Anladım, dikkat etmek lazım alışverişlerde iyice.
  • siegeri taklit etmesi imkansız çünkü bana bu adamın söylediklerinin aynısını sieger denen arkadaş söylemişti. Nerden bilebilirki bukadar şeyi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.