Şimdi Ara

[SATILIK] Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 USB Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Creative Sound Blaster X Fi Surround 5+1 USB Ses Kartı

Sitesinden Link ;http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=17751

Öğrenciden sorunsuz, temiz kullanılmış, kırık, çizik vs. defosu bulunmayan ürün.. Faturası, garantisi ve kurulum Cd si yok.. kendi kurulum CDmi yaptım onu kullanıyorum, alacak kişiye onu yollayabilirim..

Satış ilk önce havale/eft ardından ürün gönderimi şeklinde olacaktır.. havale gerçekleştikten 15-20 dk içerisinde kargo takip numaranız cep telefonunuza sms ile yahut forumdan pm aracılığıyla ulaştırılır.. Güven sorunu yaşayanlar alışveriş yaptığım üyeler ile görüşebilirler

Kargo ücretini ALICI öder.. Yurtiçi kargo kampanyam var, Türkiye'nin heryerine %25 indirimli gönderebilirim.. istenirse PTT kargo, UPS kargo, Aras kargo ve MNG kargo ile de yollanabilir ürün..

Ürün Fiyatı ; 110 TL .. İndirim düşünmüyorum, daha ucuza buldum diyen bulduğu yerden alabilir

Takas olarak kafamda birşey yok, ancak teklifler değerlendirilebilir

sahibinden.com ilanı;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-creative-sound-blaster-x-fi-surround-5-1-usb-ses-karti-65430536/detay/

gittigidiyor.com ilanı;http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/creative-sound-blaster-x-fi-surround-5-1-51166960

Ürünün kendi fotoğrafı;

Sorularınız için PM atabilirsiniz.

İlan Gereksiz Mesajlara ve Gereksiz Yorumlara KAPALIDIR. Ürün hakkında mesaj yazmak isteyen buyursun tabii ki Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 28 Ocak 2012; 18:03:29 >

• TuffkiLLe kusura bakma mesaj atamadım.özel mesajda sorun var galiba.amfiyi satıyorum.almak istersen black_car_16@hotmail.com.ekle görüşelim
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

pm

cevaplandı
  • hocam diğer ses kartları gibi (PCI) iş yaparlar mı? bir kulaklık aldım da ses kartı lazım şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

hocam diğer ses kartları gibi (PCI) iş yaparlar mı? bir kulaklık aldım da ses kartı lazım şimdi :)

elbette.. kaliteli bir ses kartı bu, 30-40 TL lik kartlar gibi değil.. harici bir ses kartı, USB ile bağlanıyor bilgisayara ancak kayıt yapmak isteyenler için mikrofon veya harici bir giriş de bulunuyor üzerinde..

resme bakınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

Creative Sound Blaster X Fi Surround 5+1 USB Ses Kartı

Sitesinden Link ;http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=17751

Öğrenciden sorunsuz, temiz kullanılmış, kırık, çizik vs. defosu bulunmayan ürün.. Faturası, garantisi ve kurulum Cd si yok.. kendi kurulum CDmi yaptım onu kullanıyorum, alacak kişiye onu yollayabilirim..

Satış ilk önce havale/eft ardından ürün gönderimi şeklinde olacaktır.. havale gerçekleştikten 15-20 dk içerisinde kargo takip numaranız cep telefonunuza sms ile yahut forumdan pm aracılığıyla ulaştırılır.. Güven sorunu yaşayanlar alışveriş yaptığım üyeler ile görüşebilirler

Kargo ücretini ALICI öder.. Yurtiçi kargo kampanyam var, Türkiye'nin heryerine %25 indirimli gönderebilirim.. istenirse PTT kargo, UPS kargo, Aras kargo ve MNG kargo ile de yollanabilir ürün..

Ürün Fiyatı ; 125 TL .. İndirim düşünmüyorum, daha ucuza buldum diyen bulduğu yerden alabilir

Takas olarak kafamda birşey yok, ancak teklifler değerlendirilebilir

sahibinden.com ilanı;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-creative-sound-blaster-x-fi-surround-5-1-usb-ses-karti-65430536/detay/

gittigidiyor.com ilanı;http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/creative-sound-blaster-x-fi-surround-5-1-51166960

Ürünün kendi fotoğrafı;

Sorularınız için PM atabilirsiniz.

İlan Gereksiz Mesajlara ve Gereksiz Yorumlara KAPALIDIR. Ürün hakkında mesaj yazmak isteyen buyursun tabii ki Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

PRO modeli değil sanırım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: algosfides

PRO modeli değil sanırım?

hayır hocam, THX desteği yok bu kartın Pro modelden tek farkı.
  • AMD semprom işlemci, 2gb ddr, win7. bu makine cihazı çalıştırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasus66

AMD semprom işlemci, 2gb ddr, win7. bu makine cihazı çalıştırır mı?

evet hocam çalıştırır, bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyasus66

AMD semprom işlemci, 2gb ddr, win7. bu makine cihazı çalıştırır mı?

evet hocam çalıştırır, bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum

dostum cihazın minimum sistem gereksinimlerini araştırdım:
    System Requirements
    Minimum System Requirements

Microsoft ® Windows ® 7, Windows Vista ®, Windows XP (Professional x64 Edition, Service Pack 2 or above)

Intel ® Core™ 2 Duo or AMD ® equivalent processor, 2.2 GHz or faster

Available USB port

1 GB RAM

600 MB of free hard disk space

Available CD-ROM or DVD-ROM drive

işlemciden yana şüphem vardı zaten. cihazı araştırdım güzel, herkese tavsiyemdir.

• laptoplara 5+1bağlama da kullanilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

laptoplara 5+1bağlama da kullanilir mi

evet. ben laptopumda kullanıyorum 5.1 sistem ile.
  • ben de alıcam böyle bişi ama ses kalitesi nasıl olur düşünüyorum masaüstüne kurdum ama arka ve orta hoparlörlerden hiç ses gelmiyo nerdeyse bunu alınca da gene öyle mi olacak bi de bunda 3 tane cıkıs olması gerekmiyo mu arkada 2 tane var
  • quote:

ben de alıcam böyle bişi ama ses kalitesi nasıl olur düşünüyorum masaüstüne kurdum ama arka ve orta hoparlörlerden hiç ses gelmiyo nerdeyse bunu alınca da gene öyle mi olacak bi de bunda 3 tane cıkıs olması gerekmiyo mu arkada 2 tane var

2 değil 4 çıkış var hocam aslında.. 1. resme bakarsanız eğer left - right - rear - g/sub yazan yerler var.. bunlardan left ve right ı ses kartının yanında gelen aparat kablo ile bağlıyoruz ve tek çıkış yapıyoruz.. sonra 5.1 sistemden gelen 3 adet kabloyu left-right birleşimine birini, rear'a birini ve g/sub a birini bağlıyoruz.. Ses kartını da usb kablo ile laptopa bağlayıp driverları kuruyoruz..

şu an herşey çalışıyor bende.. ses gelmeme sıkıntısı yaşamıyorum.
  • quote:

quote:

ben de alıcam böyle bişi ama ses kalitesi nasıl olur düşünüyorum masaüstüne kurdum ama arka ve orta hoparlörlerden hiç ses gelmiyo nerdeyse bunu alınca da gene öyle mi olacak bi de bunda 3 tane cıkıs olması gerekmiyo mu arkada 2 tane var

2 değil 4 çıkış var hocam aslında.. 1. resme bakarsanız eğer left - right - rear - g/sub yazan yerler var.. bunlardan left ve right ı ses kartının yanında gelen aparat kablo ile bağlıyoruz ve tek çıkış yapıyoruz.. sonra 5.1 sistemden gelen 3 adet kabloyu left-right birleşimine birini, rear'a birini ve g/sub a birini bağlıyoruz.. Ses kartını da usb kablo ile laptopa bağlayıp driverları kuruyoruz..

cahilliğim için kusura bakmayın masaüstünde 4+1 sistemim var onboard anakarttan ses alıyorum bunu kullansam değişiklik olur mu olursa farklar nedir anlatırmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

quote:

cahilliğim için kusura bakmayın masaüstünde 4+1 sistemim var onboard anakarttan ses alıyorum bunu kullansam değişiklik olur mu olursa farklar nedir anlatırmısınız ?

hocam malesef çok teknik bilgim yok ancak onboard karttan aldığınızdan çok daha kaliteli ses alırsınız bu kartlarla.. sonuçta sizin kartınız onboard.. bunlar harici kartlar, daha fazla özellik sunarlar.. ancak 4.1 sisteminiz sağlıklı çalışıyorsa böyle bi kart almanızı tavsiye etmem ben.. benm onboard kartım 5.1 sistem desteklemediğinden aldım bu kartı

• Merhaba,

Ürün için belirtilen minimum sistem gereksinimlerini göz ardı edebilirsiniz.

AMD Turion 1.6 Ghz işlemci ile uzun zaman kullanmış olduğum bir ses kartı ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım.

5+1 ses sistemine de sahip olsanız mp3 gibi stereo kanala sahip formatlardan 5.1 ses alabilmeniz mümkün değildir.
    5.1 ses çıkışı destekleyen medya formatları ile ve 5+1 ses sistemleri ile ses kartını sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Eğer onboard ses kartınızın yonga seti eski nesil ile alacağınız harici ses kartı ile beraber bas performansında ve ses netliğinde artış yaşarsanız ancak bunu aman aman ölçülerde beklemeyin.
    Masaüstü ses sistemi sahipleri alternatif olarak PCI,PCI-E türü ses kartlarına yönelirse fiyat/performans açısından daha cazip ses kartlarına ulaşabilirler.

@TuffkiLLe

Hayırlı satışlar Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

Ürün için belirtilen minimum sistem gereksinimlerini göz ardı edebilirsiniz.

AMD Turion 1.6 Ghz işlemci ile uzun zaman kullanmış olduğum bir ses kartı ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım.

5+1 ses sistemine de sahip olsanız mp3 gibi stereo kanala sahip formatlardan 5.1 ses alabilmeniz mümkün değildir.
    5.1 ses çıkışı destekleyen medya formatları ile ve 5+1 ses sistemleri ile ses kartını sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Eğer onboard ses kartınızın yonga seti eski nesil ile alacağınız harici ses kartı ile beraber bas performansında ve ses netliğinde artış yaşarsanız ancak bunu aman aman ölçülerde beklemeyin.
    Masaüstü ses sistemi sahipleri alternatif olarak PCI,PCI-E türü ses kartlarına yönelirse fiyat/performans açısından daha cazip ses kartlarına ulaşabilirler.

@TuffkiLLe

Hayırlı satışlar Hocam.

teşekkür ederim.. Ben de hali hazırda ultrabook'um ile birlikte kullanıyorum zaten dediğiniz gibi masaüstü sistemlerde f/p açısından en uygun ürün olmayabilir

• Güncel mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.