Şimdi Ara

SATILIK CREATIVE A500 5.1 speaker -ANKARA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÇIKLAMALAR :

ÜRÜNLER ANKARA İÇİNE SATILIKTIR. ANKARA DIŞINDAN ÜRÜNLERİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ANKARA'DAN BİR TANIDIKLARI VASITASI İLE ELDEN TEST ETTİREREK ALDIRA BİLİRLER.. BEN BÖYLE SATMAYI UYGUN BULUYORUM AMA DİĞER TÜRLÜ (DENEMDEN) ÜRÜN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR HERKESİN FORUMDA UYGULADIĞI KURALLAR DAHİLİNDE KARGO İSTEYEBİLİRLER KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR...
    Pazarlık sözkonusu değildir... LÜTFEN SADECE CİDDİ ALICI OLAN ARKADAŞLAR TELEFON AÇSINLAR YA DA PM ATSINLAR.
    ARIZALI ANAKARTLARINIZI - İŞLEMCİLERİNİZİ-LCD MONİTÖRLERİNİZİ-ARIZALI LAPTOPLARINIZI ALIRIM ÇALIŞANI İLE DEĞİŞTİRİRİM. P3 - TUALİTİN ANAKART SÜREKLİ BULUNUR.. P3 TABANLI ANAKARTLARI, P4 SD RAMLİ ANAKARTLARI, AMD SD-RAMLİ ANAKARTLARI MARKA MODELE GÖRE SATMIYORUM ELİMDE OLAN ANAKARTI SATIYORUM. BURADA OLAMAYAN ÜRÜNLER İÇİNDE TELEFON İLE BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. İSTEYEN HERKESE HER BÜTÇEYE UYGUN SİSTEM YAPABİLİRİM P3-P4-AMD-C2D HEPİNİZE HAYIRLI FORUMLAR VE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİM...

1- A500 5.1 Speaker :60ytl (SATILDI)

TÜM ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKARILMADAN ÖNCE TEST EDİLMEKTEDİR...

İLETİŞİM BİLGİLERİ : GSM : 0544 955 81 20 - MSN : pixelbilgisayar@gmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixel -- 26 Ağustos 2008; 10:57:41 >

• 1 pm
  • 1 pm daha
  • pm
  • SOUND BLASTER LIVE!

tarafımdan alınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.