Şimdi Ara

Satılık COWON IAUDIO U3 2gb <En profesyonel ses kalitesi>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık COWON IAUDIO U3 2gb <En profesyonel ses kalitesi>

Arkadaşlar Cowon iaudio U3 2gb mp3 playerımı yine Cowon iaudio 6 4gb ya da Cowon A2 almak için satıyorum.Player 2 aylık America dan alınmıştır.1 sene America garantili kutulu herşeyi sağlam ve eksiksizdir. Mp3 player üstündeki jelatini dahi aynen durmakta çiziksiz sıfır gibidir.
    Cowon markasını bilmeyenler için birkaç bilgi vareyim.Cowon mp3 playerlar BBE denilen bir sertifikaya sahiptir.BBE sound firmasının sadece profesyonel anfiler için çıkardığı ürünlerin özellikleri Cowon mp3 playerlarda vardır.Normalde mp3 çalarken ses spektrumu bolca distortiona va kırpılmaya uğrar .Bbe Bu spektrumu orijinaline en yakın şekilde Düzeltir ve size crystal clear denilen çok berrak bir ses verir.
    Daha önceden Sony Profesyonel HI-MD kullandım ,iriver ,ipod,Creative mp3 playerları saatlerce test ettim ama hiçbiri Cowon la karşılaştırılamayacak ayarda.Cowon un Hi-fi dengi sesi hiçbirinde yok.

Mp3 playerın diğer özelliklerini özetleyeyim :
    - 30mw+30mw yani 60mw lık ses çıkış gücü..Yani çok yüksek ses ve 600 ohm gibi profesyonel headphone kulaklıkları kullanabilme.
    - 160x120 çözünürlükte 15 fps mpeg4 divx oynatma
    - "Flac lossless" kayıpsız formatı çalabilme
    - wma,wav,mp3,ogg gibi birçok formatı destekler
    - Copy paste ile mp3 aktarma.
    - Radyo
    - Ses kayı.Realtime mp3 e çevirir sesinizi böylece saatlerce ses kaydı yapabilrsiniz.
    - realtime line in sesi mp3 ve wma ya çevirip kaydetme.
    - BBE mach 3 bass ile çok doygun bozulmasız bass .

Bu playerın Cnetteki testinin (http://reviews.cnet.com/4520-11297_7-6510133-4.html?tag=arw ) nin grafiği

Satılık COWON IAUDIO U3 2gb <En profesyonel ses kalitesi>

Düşündüğüm fiyat 360 YTL. Takas düşünmüyorum.Fiyat sondur.Düşük fiyat teklifleri de yapmayınız.Bu ürün Türkiye'de satılmamaktadır.İlgilenenler PM atsınlar ya da MSN : residentour@hotmail.com dan msn den ulaşsınlar.Online değilsem mail atabilirsiniz.Elden teslim ya da kargolama yapabilirim.Gelip cihazı inceleyebilirsiniz.

>> REFERANSLARIM : mrrain,relo,mag,kalpakci,tsunami41,imparatore,enginguzelsoy,mec,Sons_of_liberty,mtaylan,braveheart11,Grimalkin,Comiser Hellangel,ereneren,kond,Bytepire,divxmaker

Edit : yazım hataları düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 30 Mayıs 2006; 21:50:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aletin özellilleri arasinda "- 160x120 çözünürlükte 15 fps mpeg4 divx oynatma" oldugunu belirtmissin. Bu özellikli videolari nerede bulabilirim. Yada elimdeki videolari bu formata nasil cevirebilirim. Bununla ilgili bilgi yazarsan sevinirim?
  • Bu özellikteki videolar netten aranıp da bulunmaz.Kendin program kullanman lazım.Her türlü divx çevirici programda resize seçeneği vardır.Onda 160X120 seçip change fps yi de 15 yaparsan istediğin olmuş olur. Önerebileceğim program çok ama ben virtual dub kullanıyorum mesela .Orda video sekmesinde add filters da resize mevcut

• 30mW 30mW nedir abicim yav...

buna sennheiser cx300 takacan ki....

yanında gelen kulaklık nedir acaba
  • "30mW 30mW nedir abicim yav... " bundan birşey anlamadım.Çok mu az mı ? Normalde mp3 playerlar en fazla 18mw + 18mW(iriver vs..) lık çıkışları olur. Ki ortalama 8mW +8mW .

Cx300 gibi kulak kanaliçi kulaklıklar yerine daha profesyonel 600 ohmluk headphoneları tercih ederim.Bu mp3 player her türlü profesonel kulaklığı sürebilir.

Yanında normal bildiğimiz kulakiçi kulaklıklardan geliyor ki daha bir kere bile takmadım .

• Çok iyi alet tavsiye olunur , Temiz ses isteyenler kesinlikle kaçırmasın.. deneme fırsatım olmuştu..

iyi satışlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

"30mW 30mW nedir abicim yav... " bundan birşey anlamadım.Çok mu az mı ? Normalde mp3 playerlar en fazla 18mw + 18mW(iriver vs..) lık çıkışları olur. Ki ortalama 8mW +8mW .

neyi anlamamışsın bal gibi de anlamışın...

codegen piranha falan 5+5 oluyor.
    ipod sony 15+15 diye biliyorum
    iriverlarda 18+18 var genelde bazı modellerde 20+20

bu 30+30 olunca baya yüksek demek istedim anladığın gibi...

hayırlı satışlar. ama şu garibime gitti, bukadar güzel bir aletin yanında verilen kulaklık da üst düzey olmalı.
    adamlar sese baya önem verdiklerine göre kulaklığı kötü yapmazlar herhalde...

prof kulaklığı tabi takmak isterim de, otobüste yolda falan,yazın sıcakta koca kulaklıkla gezmek pek istediğim bişey değil. normal kulaklıklar da düştüğünden kulağımdan ister istemez iem'leri tercih ediyorum.
    iemler içinde de abartı pahalı shure'lere kıyasla cx300 tercihimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben bu cowon iaudio mallarinin X5L 30 gb ve cowon iaudio 6 4gb modellerini kullaniyorum. Bu markayi herkese tavsiye ederim. Gercekten üstün özellikli ses kalitesine sahip mp3 playerlar. Ses cikislarida diger markalardan daha yüksek. Yaninda gelen kulakliklar yeterli bence. Baska kulaklik aramaya gerek yok.
    Almayi düsünen arkadaslar bu firsati kacirmasinlar derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 1 Haziran 2006; 11:53:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.