Şimdi Ara

(SATILIK) CORSAIR AIR 540

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (SATILIK) CORSAIR AIR 540

Vatan Bilgisayar'dan alındı, alınma tarihi net olmamakla birlikte kutu veya garantisi yoktur.

RGB fanlar verilmeyecektir. Kasa ile gelen kendi fanları ile birlikte teslim edilecek.

Ayrıca kasada SSD takılan ayrı bölmesi yok daha doğrusu bulamıyorum, bu yüzden fiyatını uygun tutuyorum.

Sadece elden teslim verebilirim, uygun kutu olmadığından dolayı kargo yapamam.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• istanbulda olsam direkt alırdım hocam çok iyi kasa çok iyi fiyat(SATILIK) CORSAIR AIR 540 

• IsPraNo kullanıcısına yanıt

senelerdir kullandığım kasaydı ancak birazda görsel olarak sıkıldığım için satışa koydum, yoksa evladiyelik bir kasa zaten sizin gibi bilen biri gelip alacaktır. :)

• Bende ilk çıktığında almıştım soğutması mükemmeldir, görseli zevk meselesi tabi umarım değerini bilen arkadaşa gider

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamda kasa arayışındaydım. Ama İstanbul'da değilim. Bi şekilde kargo ile göndermeye karar verirseniz ilk bana haber verir misiniz?

• Pm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.