Şimdi Ara

SATILIK : Core 2 duo 6600-Sapphire X1950 Pro Ultimatte -ASUS Board - W.D RAPTOR 150GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Conroe 6600 : Garantili faturalı kutulu .2-3 aylık temiz . 200:usd

Ati Sapphire X1950 Pro : Garantili kutulu faturalı :175 usd

ASUS P5LD2SEC Board : Garantili faturalı kutulu temiz : 55usd

Western Digital RAPTOR 10.000rpm Harddisk 150GB: 200usd ( bu ürün 1 aylıktır ) Garantili faturalı .

Feel Hurricane Mesh Cool 550 watt kasa : 50usd (Garantili faturalı kutulu Çizik dahi yok)

Ürünler 2-3 ay önce exa bilgisayardan allınmıştır kullandığım sistem upgrade nedeniyle satılık.pazarlık için msj atmayın cevaplanmıcaktır

Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balistique -- 1 Mayıs 2007; 3:51:05 >

• işlemci tarafıma rezervedir...

aslında almıştım ama arkadaş 2-3 gün kullanacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 30 Nisan 2007; 16:02:42 >
  • pm
  • bi pm de benden
  • işlemci rezervde. parçalar için takas yok pazarlık yok .pls
  • pm
  • Western Digital RAPTOR 10.000rpm Harddisk 150GB: 200usd ( bu ürün 1 aylıktır ) Garantili faturalı .

bu hdd nin önbelleği 8mb 16mb mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16mb cache
  • pm.
  • referans???
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

referans???

tecrübe
    abi bu arada geçmiş olsun tekrardan aynı zmandada hayırlı olsun alabilmişsin kartını....

• arkadaslar referansa ıhtıyacım yok ! neden dııceksınız butun parcaları elden test ederek verıcem .referansım malım:)
  • cubetr ben sana pm atmadımmı herkesten önce işlemci için? nasıl rezerve edersin? böylemi alışveriş anlayışın var senin?
    üstelik sen bana ilk başta dedin işlemcimi satıyorum diye ilanıma bırakmıştın neyse öğreneceksin bu işleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CTADOW

cubetr ben sana pm atmadımmı herkesten önce işlemci için? nasıl rezerve edersin? böylemi alışveriş anlayışın var senin?
    üstelik sen bana ilk başta dedin işlemcimi satıyorum diye ilanıma bırakmıştın neyse öğreneceksin bu işleri...

cok ustune gitmemek lazım hayırlısı de :)
    ama ilk pm i sen attiysan haklısın tabi o baska :)
  • arkadaslar bana ss alıp gondertmeyın .ilk pm kımden geldiyse cpu yu o aldı.kimseden alışveriş öğrenicek halim yok belli kurallar var hepimiz uyuyoruz ama bu kurallar arasında malı satmamız gereken kişi diye bişey yok.ilk pm i sen atmadın atsaydın da senin bu tavrın uzerıne sana satmadıgıma memnun oldum.
  • yorumsuz.. http://img339.imageshack.us/img339/4773/forruuummmvx6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balistique -- 2 Mayıs 2007; 15:22:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cubetr

yorumsuz.. http://img339.imageshack.us/img339/4773/forruuummmvx6.jpg

bak dostum 3 tür e6600 kaçırıyorum burama kadar geldi kendim kullanmak için alıyorum bi çoğu başkasına satmak için alacak ben parasını veriyorum herşey tamam niye bana satmıyorsun benim çok ihtiyacım var o işlemciye

• ya ben anlatamıyorum sanırım.işlemci satıldı arkadaşım satılmasa satarım .neden satmıycam sana ama satıldı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: cubetr

ya ben anlatamıyorum sanırım.işlemci satıldı arkadaşım satılmasa satarım .neden satmıycam sana ama satıldı .

hayırlısı olsun oda bana nasip değilmiş, satıldı yazarsan işlemci için başlığında iyi olur herkes için iyi satışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.