Yeni Kasa Alacağım Stackerimi Satmaya Karar Verdim Alalı 1 sene oldu kutulu faturalı tekerliklerinden tutunda en ufak vidasına kadar full faturalı 1 yıl önce 344 ytl ye aldım resimleri aşşağıda yayınlıyorum KASAM SİYAH PİYASADAKİLER GİBİ GÜMÜŞ DEĞİL SAĞ YANDA Kİ GÜMÜŞ OLAN KISIMDA ÇİZİKLER VAR FİREBALDAN BOYA ALIP BOYAYACAKTIM AMA ZAMAN BULAMADIM MOD YAPACAKLAR İÇİN PROBLEM OLMAZ FOTOĞRAFLARDA GÖREBİLİRSİNİZ özellikle cm STACKER ARAYANLAR GELSİN.SICAKLARIN GELMESİ İLE BİRLİKTE SIVI SOĞUTMAYA GEÇECEKLERE TAVSİYEMDİR HEM UYGUN FİYATLI HEMDE SIVI SOĞUTMAYA TAM DESTEK VEREN BİR KASA ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE SIVI SOĞUTMA YAPABİLİRSİNİZ.BEN NE MOD YAPTIM NEDE SIVI SOĞUTMA.KASAM ORJİNALDİR HİÇ Bİ YERİNDE BOYA VS VS YOKTUR.
ÇİZİK SADECE BU KISIMDA 1 BOYA İLE YADA MOD İLE YOK EDİLEBİLİR.
DİĞER RESİMLER
Micro-ATX den genişletilmiş-ATX'e kadar çok farklı anakartlara destek verir Benzersiz güç kaynağı takılma haznesi sayesinde ister ATX güç kaynağı dilerseniz de bağımsız güç kaynağı kullanabilme imkanı sunar 2 adet 120mm lik egzos fan takılabilir anakart rafı sayesinde kasa içi vantilasyonu maksimum seviyeye çıkarır 1.00mm çelik plaka destekli sağlam gövde
Genişleme Özellikleri: 11 x 5.25" sürücü yuvası desteği 5 x 3.5" Sürücü yuvası 4 (gizli) (1 x 4-in-3 cihaz Modülü) ; 1 x 3.5" Hareketli ön I/O kontrol paneli ile 6 x USB 2.0 konnektörleri Micro-ATX, ATX, E-ATX 12"x13", W-ATX 13"x16" anakartlarla uyumlu
Soğutma: Tam ızgaralı ön panel sayesinde üstün hava akımı 3 x 120mm süper sesiz fan yuvası 2 x 120mm süper sesiz egzos fan
Soğutma Sistemi: 1 adet 120 X 120 X 25 mm Ön Fan; 1200 rpm, 22 dBA (emiş); 2 adet 120 X 120 X 25 mm Arka Fan; 1200 rpm, 22 dBA (egzos); 1 adet 80 X 80 X 25 mm Üst Fan; 1800rpm 22dBA (egzos)
Montaj: Alet gerktirmeyen montaj sistemi Geniş iç hacim
Teknik Özellikler: Materyal: Alüminyum Bezel, SECC kasa I/O Panel: USB 2.0 x 6, Mic x1, SPK x1, IEEE 1394 x1
Boyutlar: 584 x 227 x 536mm
Ağırlık: 10 kg
ŞEHİR DIŞI KARGO ALICIYA AİTTİR.NOT:KUTUSU BAYA BÜYÜK DEVA SAASistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.