Şimdi Ara

Satılık 'Cooler Master Elite 330' Kasa (Orijinal World Of Warcraft oyununu Hediye!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    *** SATILMIŞTIR ***

Yeni kasa aldığım için satıyorum. Hiçbir kusuru yok tertemiz baktım. Kasanın ön kısmındaki boş fan yuvasında da 4 LED li Sessiz 120 MM Kasa fanı taktım. (Fotosu aşağıda) Kasa arkasındaki fanı da üzerinde takılı. Kasanın orijinal kutusu bile duruyor, poşeti ile birlikte paketleyip sıfır gibi vereceğim.

Ayrıca '' WORLD OF WORLDCRAFT - THE BURNING CRUSADE '' orijinal oyununu hediye edeceğim. Hiç kullanılmamış sıfır key ile oyunun kutusunu ilk defa siz açıp oynayacaksınız.
     Satılık 'Cooler Master Elite 330' Kasa (Orijinal World Of Warcraft oyununu Hediye!)

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.

Elite 330U (RC-330U)
    Kasa Tipi : Middle Tower
    Renk : Siyah
    Kasa Malzemesi : Çelik Gövde, plastik ABS, Mesh Bezel
    Power Supply : Yok
    Fan : 1 Adet 120 Mm Arka Fan
    Anakart Yapısı : ATX /Micro-ATX
    5.25" Sürücü Yuvası : 4
    3.25" Dahili Yuva : 5
    3.25" Harici Yuva : 1
    Genişleme Slotu : 7 Adet
    I/O Panel : 2x Usb 2.0 , Mikrofon Ve Speaker Girişleri (AC97/HD Ses destekler)
    Boyutlar : (W) 193 x (H) 427 x (D) 495 mm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 13 Haziran 2012; 14:10:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.