Şimdi Ara

Satılık Cooler Master Cosmos s RC-1100 Kasa Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmac aldığımdan kullandığım sistemi satıyorum.
    Sadece kasa satılıktır.
    Fiyat:350 TL

Satılık Cooler Master Cosmos s RC-1100 Kasa Fiyat Düştü

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_dn -- 3 Ekim 2012; 12:45:02 >

• ürün özelliklerini yazarmısın
  • Biraz daha ayrıntıya girer misin? Ne kadar süre kullandın? Her hangi bir kusuru var mı?

Almayı düşünebilirim ancak Vatan Bilgisayar'da indirim ile aşağı yukarı senin sattığın fiyata geliyor. Aynı fiyata ve taksitle almak daha mantıklı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Biraz daha ayrıntıya girer misin? Ne kadar süre kullandın? Her hangi bir kusuru var mı?

Almayı düşünebilirim ancak Vatan Bilgisayar'da indirim ile aşağı yukarı senin sattığın fiyata geliyor. Aynı fiyata ve taksitle almak daha mantıklı gelir.

vatan bilgisayarda bu kasa yok..
  • burda var 0 ürün 389 herhangi bir kusuru yok sadece garantisileri 6 aymış
    http://www.teknobiyotik.com/outlet/cooler-master-cosmos-s-rc-1100-full-tower-aluminyum-kasa-rc-1100-kkn1-gp-outlet.html
  • Abartılacak bir fiyat vermemiş arkadaş, bir eleştiri yapılacaksa da yererek değil açık bir şekilde yapılırsa iyi olur.
    Benim fiyat verme sebeim piyasadan çok aşağılarda bir fiyat bulmuş olmam kaldı ki piyasa fiyatına göre normal bir fiyattır.İyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala satılmamış bu fiyata bu kasa..millet plastik haf x'e 300 tl' den fazla para ödüyor, dışı dahil full alüminyum olan cosmos s de burda 2 aydır alıcısını bekliyor..bu kasayı alıp da pişman olan olmaz..aynı kasayı 1 yıldır kullanıyorum, beni cezbeden en büyük özelliği dış görünüşü ve kalitesi..umarım kısa zamanda satarsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko_03038

burda var 0 ürün 389 herhangi bir kusuru yok sadece garantisileri 6 aymış
    http://www.teknobiyotik.com/outlet/cooler-master-cosmos-s-rc-1100-full-tower-aluminyum-kasa-rc-1100-kkn1-gp-outlet.html

Outlet ürün fiyat'ı

• Forum dışına satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.