Şimdi Ara

SATILIK COLLECTOR EDİTİION OYUNLAR FOTOĞRAFLAR EKLENİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS3
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    .
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 2 Ocak 2016; 20:13:38 >

• pmdende yazıyorsunuz arkadaşlar bir takım konulara açıklık getireyim herkes görmüş olsun fiyatlarım kesinlikle SABİT tek bir kuruş aşağısını veya yukarısını istemiyorum boşuna pazarlık için rahatsızlık oluşturmayalım karşılıklı olarak çözebilirsem olayı ebaya açacağım zaten oyunları,yoğun olduğum için dönüş yapamıyorum oyunlarımın olduğu şehir ve ben farklı şehirlerdeyiz büyük ihtimalle seçim haftasında bütün ürünlerin tek tek fotoğraflarını ekleyeceğim varlığını hatırlayamadığım oyunlarda vardır onlarıda ekleyeceğim bu tarihden önce maalesef herhangi bir satış yapamayacağım,yapamayacağım bu hafta ve sonrasında satabilirim ancak oyunlarımı ön ilan gibi birşey yani aslında ilanım tekrar belirteyim cevap veremediğim pmlere ilk boşlukde döneceğim
  • Hocam bn ac black flag olanla acb codexi almak istiyorum pm attim donmediniz fiyatta kabulum. bide telde ulasabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır aradığım konu/oyunlar fakat fiyatlar yurtdışı sıfır+kargo fiyatı.Hayırlı satışlar.Umut fakirin ekmeği,Takip.
  • tony redgrave kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benimde uzun zaman beklediğim ve kaçırdığım paketler ins konu kesinleşir ve satış başlar...
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    hocam pm attım en kısa zamanda yanıtınızı bekliyorum
  • İslerimin yogunlugu sebebiyle İlan bir süreliğine askıya alınmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satışlar ne zaman. baslicak hocam?

• satışlar bilinmiyen bir süre için iptal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.