Şimdi Ara

SATILIK COK UCUZA CHARLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Elimde Bulunan Tüm Charları Satışa Sunuyorum. Elimden Geldigi Kadar Ucuza Vermeye Calışacam.

Diez Serverı

59 Lw Warrior 15 K NP Var Fiyatı: 5 GB GİRAKONDA İSTİYORUM (Tüm bilgileri Tam Esn Kodları Eksiksik )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İonia Serverı

61 Lw Karus Char Fiyatı : 3 GB GİRAKONDA İSTİYORUM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edana Serverı

69 Lw İtemsiz Tüm bilgileri tam k0xp vs hic birşey acılmamıştır.

Fiyat : 35 TL

Job : Warrior GİRAKONDA GB İSTİYORUM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cypher Serverı

69 Lw Human Rogue

İtem Yok Gibi Birşey Old Takı Seti Ve Walkry Seti Mevcuttu

Fiyat :30 TL

Ve Son Olarak Cypher Serverinde Satılık Olan +9 Mirage Dagger ( +9 MD)

+9 Mirage Daggerin Fiyatı 200Tl ' Dir SATILDI

Fiyatların hepsi sondur gayet ucuz yaptım

80 lw warrioru takasta efege cürütmüştür gelip buraya yüzsüz yorumlar yazmasın haram zıkkım olsun okadar.

MSN : aslanlive_@hotmail.com
    Güncel tutarsanız cok sevinirim. Konuyla Alakasız Yazdıgınızda Şikayet + Blok Adminleri tanıyorum

• UP
  • UP
  • Yukarı___ Hayırlı Satışlar Kardeş.

Bu kadar charı iyi biriktirmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmErenay

Yukarı___ Hayırlı Satışlar Kardeş.

Bu kadar charı iyi biriktirmişsin.

Tşk Ederim allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanPaşa

80 lw warrioru takasta efege cürütmüştür gelip buraya yüzsüz yorumlar yazmasın haram zıkkım olsun okadar.

Güncel tutarsanız cok sevinirim. Konuyla Alakasız Yazdıgınızda Şikayet + Blok Adminleri tanıyorum

Şimdi orda duracaksın.Ben senin charını falan yürütmedim.Forumdan bir arkadaş ile takas için beni aracı olarak araya sokmak istediniz.İstememe rağmen 2 nizin ısrarı üzerine aracı oldum.takası olumlu bir şekilde yaptıktan 1 hafta sonra bana charın istediğin gibi olmadığını söyledin.Halbuki siz Akın ile herşeyi konşmuştunuz ve ben chara girip kontrol ettiğimde char Akın'ın bana söylediği şekildeydi.7 chitin seti var demiş başta sana sonra onları upgrade denerken yakmış ve sana da bunu söylemiş.Sen mühim olmadığını söylemişsin...

Ben Akın'la konuştum fakat senin haksız olduğun bu durumda charı sana geri vermenin anlamsız olduğuna karar kıldık.Çünkü senin o charı geri istemenin tek sebebi charın carnac-west te olması ve onu tl ile satmanın zor olması.Çünkü carnac-west e giriş biraz emek isteyen bir iş olduğundan kimse uğraşmaz diye düşünüyordun.

Daha sonra bana msn den hiç ağıza alınmayacak şekilde küfürler ettin ben ağzımı açmadım ve daha sonra engelledin.Şimdi gelip burda benim arkamdan laf söyleyip iftira atmaya senin hakkın yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık stoklu ucuz skinler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Şimdi orda duracaksın.Ben senin charını falan yürütmedim.Forumdan bir arkadaş ile takas için beni aracı olarak araya sokmak istediniz.İstememe rağmen 2 nizin ısrarı üzerine aracı oldum.takası olumlu bir şekilde yaptıktan 1 hafta sonra bana charın istediğin gibi olmadığını söyledin.Halbuki siz Akın ile herşeyi konşmuştunuz ve ben chara girip kontrol ettiğimde char Akın'ın bana söylediği şekildeydi.7 chitin seti var demiş başta sana sonra onları upgrade denerken yakmış ve sana da bunu söylemiş.Sen mühim olmadığını söylemişsin...

Ben Akın'la konuştum fakat senin haksız olduğun bu durumda charı sana geri vermenin anlamsız olduğuna karar kıldık.Çünkü senin o charı geri istemenin tek sebebi charın carnac-west te olması ve onu tl ile satmanın zor olması.Çünkü carnac-west e giriş biraz emek isteyen bir iş olduğundan kimse uğraşmaz diye düşünüyordun.

Daha sonra bana msn den hiç ağıza alınmayacak şekilde küfürler ettin ben ağzımı açmadım ve daha sonra engelledin.Şimdi gelip burda benim arkamdan laf söyleyip iftira atmaya senin hakkın yok.

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Her türlü haram zıkkım olsun 100 tl zarara soktunuz dedikleriniz hic biri yoktu takastan sora akın koydu kazıgı cevap bile atma yüzsüzlügün yeter güvenilmez bi karakter bile denilmez dalgacı tavırınla seni insan yerine koyanlara ?

• Ben demedim ki şu var o var diye.Sen Akın'la anlaştın.Ben aracılık yaptım.Nedense sen 1 hafta sonra problem çıkardın.
  • bu arkadaştan char almamanızı şiddt ıl onrırım..

D.n: klavy bozuk.
  • UP
  • Kesinlikle alışveriş yapmayın
  • Arkadaşa ben de güvenmediğimi belirtmek isterim.
  • Bende güvenmiyorum ve alışveriş yapmamanızı öneririm. Ayrıca alım-satım yapacağınız kişinin reşit olmasına dikkat edin.
  • Char satın ama char almayın bu çocuktan.
  • Kazık kimse almaz.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.