Şimdi Ara

SATILIK ÇOK TEMİZ ZOTAC EXTREME GTX 980

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK ÇOK TEMİZ ZOTAC EXTREME GTX 980
    ürün vatandan alınma garantisi devam ediyor. overclock yapılmadı. sadece lol oynandı başka oyun denemedim fırsatım olmadı.Kullanmadığım için satıyorum.
    SATILIK ÇOK TEMİZ ZOTAC EXTREME GTX 980

resimdeki ürün ile aynıdır tüm kutu içeriği durmakta kutusu da durmakta...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İsabet olmuş bu kart baya götürür performansı çok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kardeş... bir çok oyunda hala canavar gibi tıkandığı yerer kadar devam...
  • Fiyatı çok uygunmuş.GTX 1070 ile kafa kafaya performans veren bir kart.Neyse kaçırmışız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: obscurhomme

Fiyatı çok uygunmuş.GTX 1070 ile kafa kafaya performans veren bir kart.Neyse kaçırmışız...

Valla öyle oldu bu fiyata keşke alabilseydik
  • 1.500 tl ve 980 ve güzel fiyat keşke alabilseydik? ciddi misiniz siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6655

1.500 tl ve 980 ve güzel fiyat keşke alabilseydik? ciddi misiniz siz?

Do you know ironi? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hellvision kullanıcısına yanıt
    Coin fell late
  • enterasan bır 2.el forumu olmuş gerçekten dh

3 ay evvel evag gtx 980 s.c acx 2.0 karta 900 tlden ılan verdıgımde hala ındırımle kartı almaya calısanlar oldu
    hatta 900 tlye alıcı çıkmadı takı kasayı komple 980 le beraber sattıktan sonra kart dusuyormu dıye soranlar oldu

1500 tl gtx 980 e kaçırmışız diyenlere anlam veremiyorum galıba saka yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

enterasan bır 2.el forumu olmuş gerçekten dh

3 ay evvel evag gtx 980 s.c acx 2.0 karta 900 tlden ılan verdıgımde hala ındırımle kartı almaya calısanlar oldu
    hatta 900 tlye alıcı çıkmadı takı kasayı komple 980 le beraber sattıktan sonra kart dusuyormu dıye soranlar oldu

1500 tl gtx 980 e kaçırmışız diyenlere anlam veremiyorum galıba saka yapıyorlar

Şaka gibi fiyata şaka gibi cevap hocam dh 2.eli arap saçına döndü.

Adamlar kartı sanki kendi üretti, başka hiç bir yerde kimsede yok gibi fiyat çekiyorlar. Dün mesela 980ti 1100 TL'ye satıldı. Halen 970 lere 980lere saçma sapan fiyatlar isteniyor malesef

• ilan tarihi ne zaman bir bakın hele öyle fiyat hakkında yorum yapınız... şuan o fiyat etmez bende farkındayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.