Şimdi Ara

SATILIK ÇOK TEMİZ Samsung Galaxy Note 3 Siyah Vatanbilgisayardan Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK ÇOK TEMİZ Samsung Galaxy Note 3 Siyah Vatanbilgisayardan Garantili
    18.01.2014 tarihinde vatan bilgisyardan satın aldığım siyah note 3'üm satılıktır.

Ürünü aldığım günden beri s view flip cover ile kullanmış bulunmaktayım. Ayrıca alır almaz (ekran jelatinini sökerken) ekrana film yaptırarak ekranın çizilmesi konusunda tedbir alarak kullandım ve ekranda herhangi bir kılcal çizik dahi yoktur.

Cihazın kozmetik durumu hakkında bilgi verecek olursam 10 üzerinden 9,5 puan rahatlıkla alır. Çerçevesinde herhangi bir ezilme, soyulma v.s. gibi bir durum söz konusu değildir. incilme olmasın diye kasada metal çerçeve ve sert slikon kılıf kullanmadım. Sadece tek orijinal s view flip cover ile kullanılmıştır. Telefonun tek kusuru (benden kaynaklı değil, samsung'dan kaynaklı. Telefonu garantide bekletmek istemedim) kaleminin taktığımız çerçevede kılcal çatlak olması (resimlerde mevcuttur). bu da samsungun kronik sorunudur. Piyasada gördüğüm keranı ezilmiş, soyulmuş telefonlarla kıyasladığımda sorun bile olmadığını görmekteyim.

Telefonla oyun oynamayı sevmediğimden telefonda oyun oynamayıp telefonu yormadım.

Cihamızı ekstraları ile vereceğim. tabi ki bunlar aslında fiyata dahil etmiş bulunmaktayım. (makul).

- s view flip cover kılıf (orijinal, zaten faturaya işli)
    - toshiba exceria 32gb hafıza kartı (piyasada gördüğüm ve kullandığım en hızlı hafıza kartı, telefon ile tam uyumlu)
    (Sadece tek bu iki aksesuarın fiyatı 300TL'ye yakın bir para tutmaktadır.)

Tüm kutu içeriği eksiksiz bir şekilde muhafaza etmiş bulunmaktayım.

NOT: sanal pazar ile komisyonunu alıcı karşılaması suretiyle satış yaparım (ilan galiba sanal pazar üzerinden açılmış olabilir). Ürünü alacaklar öncelikle ürün bedeli havale yapıldıktan sonra anında ürün kargolanacaktır. Ürünü İstanbul ve ankaradan arkadaşlarım vasıtasıyla elden teslimat da yapabilirim. Ordu'dan almak isteyenlere de elden yaparım.
    Sanalpazar.com satış fiyatım 1160TL
    Önce havale sonra kargo satış fiyatım 1100TL

İndirim teklif etmeyin, son fiyatımdır.

ÖNEMLİ NOT: Cihazımı daha uzun yıllar kullanmayı düşünüyordum, ancak note 5 beni baya bi cezbettiği için note 5 aldım ve cihazım şu anda ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. Hatta cihazımı 4 gündür kullanmıyorum.

Elden teslim yapacağım yerler:
    İstanbul, Ankara, Ordu

İLETİŞİM: mmn.der.16@gmail.com

AYRINTILI RESİMLER EKLENMİŞTİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünü çok temiz kullanan bir arkadaştır.. Dürüst ve ilgili birisidir kendisine her türlü kefilim

Hayırlı satışlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ALONE06

Ürünü çok temiz kullanan bir arkadaştır.. Dürüst ve ilgili birisidir kendisine her türlü kefilim

Hayırlı satışlar....

teşekkürler kardeşim :) inşallah ürün, ürünün kıymetini bilen bir kişiye gider.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.