Şimdi Ara

Asus Maximus V Exteremem + İntel i7 2600K + Creative Sound Blaster Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    arkadaşlar titizlik ile kurduğum sistemimi dağıtıyorum. sebebi ise üzülerek diyorum ki yaş ilerledikçe artık masaüstünü kullanamayışımız. Böyle bir sistemi de evde internete girmek için kullanmak oldukça mantıksız geliyor. İşim gereği de laptop almam gerekiyor, Öğrencilerime daha da faydalı olabilmem için. Ürünlerimi parçalı olarak satmaya karar verdim ancak anakart işlemci ve cpu'yu bölmeden satacağım. Sistemi bilen bilir. Temsili resimler ile de ürünü size anlatmaya çalışacağım :)

Anakart için ayrıntılı bilgi linki;
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/MAXIMUS_V_EXTREME/

Intel Thunderbolt desteğiyle, Z77 anakartlar arasında hız aşırtma şampiyonu

Intel ikinci ve üçüncü nesil Core i7/ i5/ i3/ Pentium/ Celeron işlemcileri destekleyen LGA1155 soketi
    Intel Z77 Express yonga setit
    OC Key - Tek tuşla hız aşırtma ve sistem kontrolü
    Subzero Sense - Anakartınızın ısısını anında görün
    VGA Hotwire - Sisteminizin gücünü anında artırın
    Intel Thunderbolt - İnanılmaz hızlı veri aktarımı için elzem

İşlemci için ayrıntılı bilgi linki;
    http://ark.intel.com/tr/products/52214/Intel-Core-i7-2600K-Processor-8M-Cache-up-to-3_80-GHz

Ses karti için ayrıntılı bilgi linki;
    http://www.soundblaster.com/products/sound-blaster-z.aspx

FİYAT: 1.500TL
    Ordu'da yaşıyorum ancak Ankara içi arkadaşlarım vasıtası ile elden teslim yaparım. Kargo ücreti alıcıya aittir. Diğer şehirlere önce havale sonra ürün şeklinde kargolanır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Sadece ses kartı için fiyat nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tiCCky

Sadece ses kartı için fiyat nedir ?

parçaları ayrı olarak satmıyorum. Çünkü anakart ve işlemciyi satamazsam sistemimi bozmadan kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.
  • Ses kartı için ekstra bi donanıma gerek yok diye düşünüyorum zaten gözden çıkarmışsınız ekstra olarak ses kartı görünüyor ve bende ayrı satabileceğinizi düşündüğümden sordum sonuç olarak anakartın ses çipinde sorun yoksa ekstra olan ses kartını satıp anakarttaki ses çıkışını kullanabilirsiniz..

Orijinalden alıntı: tiCCky

Ses kartı için ekstra bi donanıma gerek yok diye düşünüyorum zaten gözden çıkarmışsınız ekstra olarak ses kartı görünüyor ve bende ayrı satabileceğinizi düşündüğümden sordum sonuç olarak anakartın ses çipinde sorun yoksa ekstra olan ses kartını satıp anakarttaki ses çıkışını kullanabilirsiniz..

doğru düşünmüşünüz ancak satamazsam eğer. sonuçta güzel bir ses kartı.

Orijinalden alıntı: boss06

fiyat neyin kafası dedirtecek kadar iyi =) 1200 kusure maximus extreme ile 4770k satılmıştı bu fiyat fazla değil mi sizcede ?

fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Zaten tok satıcıyım. illaki satacağım diye bir şey de yok. hatta satmaktan da vazgeçme arefesinde mesajınız cuk diye oturdu ;) Fiyat normal kardeş. 4770k'lı modelini satan ucuza satmış. belki satan kişi oc ile işlemcinin sınırlarını zorlamıştır, kim bilir ki? ayrıca benim sistemimde ses kartı da fiyata dahil, satan kişide acaba ses kartı var mı? Dediğim gibi fiyat arz ve talebe göre oturur ancak 1000TL gibi bir fiyata vermektense vitrinimde süs aparatı olarak sergilerim iyi, anakartın albenisi de iyi biblo olarak evimin dekorunda iyi iş görür ;)

Bu arada mesajınızı anlayışla karşıladığımı belirtmek isterim, fikrinize ve fiyat görüşünüze sonuna kadar saygım var :)

• Bu fiyata vitrinde süs olarak kalır hocam =) iyi satışlar bu arada 4790k mi 1150 liraya 1 seneden fazla kullanıp sattım ama o 1336v ile 5ghz 1390ile 5.1 ghz görüyordu yanlışınız var iyi oc olan işlemci daha değerlidir.

AMD Ryzen 5700X - Asus B550-F Gaming Wifi II - Corsair Vengence 2x16 GB DDR4 3600MHZ - ASUS 4070 Super - Corsair H115i - Seasonic Focus GX-750 - Samsung 850 PRO 256 GB - WD Blue 1 TB - Samsung 980 Pro 1 TB - Asus GT302 - Acer Predator XB241H Gsync@144 Hz - Logitech G Pro - Logitech G710+ - Hyperx Cloud III - Windows 11 PRO 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

Parça satışı olursa anakarta talibim

Merabalar. İlginize teşekkürler, ancak ürünleri satmaktan vazgeçtim. İlanım baltalanacaksa eğer ben ürünlerimi vitrin süsü yapmaya razıyım, veya bi arkadaşıma, akrabama hediye olarak veririm daha iyi.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.