Şimdi Ara

SATILIK ÇOK TEMİZ IPOD TOUCH 32GB KUTUSUNDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok temiz hiçbir problemi olmayan Ipod Touch'ımı satıyorum, cihazı kutusunda teslim edeceğim. Cihazı dilediğiniz gibi deneyebilirsiniz hiçbir problemi yoktur! Cihazın yanında piyasa değeri 100 tl'yi aşan hediyeler vereceğim! Hediyeler aşağıda:

1- 2 adet çok güzel kap, fotoğraflarda görebilirsiniz.

2- Kutu içeriğinde çıkmayan ve benim ekstra satın aldığım orijinal Apple şarj adaptörü. Bu sayede yalnızca bilgisayardan değil istediğiniz prizden aygıtı şarj etme imkanı.

3- 4 metrelik şarj kablosu. Cihazın yanında verilen kablo oldukça kısa bu yüzden alet şarjdayken pek bir şey yapma imkanınız olamıyor ama bu kabloyla cihaz şarjdeyken rahatça yatağınıza uzanıp müzik dinleyebilir, oyun oynayabilir, video izleyebilir, internete girebilirsiniz.

4- Sadece bir iki defa kullandığım (daha profesyonel bir kulaklık almıştım) tertemiz, yepyeni Apple orijinal kulaklık.

Kutu İçeriği: Kutusunda 4. Nesil 32GB Ipod Touch, 2 adet kap, orijinal Apple kulaklık, orijinal Apple şarj kablosu,orijinal Apple 4 metrelik şarj kablosu, Apple orijinal şarj adaptörü.

İstediğim fiyat 400 tl, İstanbul'dayım, elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTSDREAM -- 7 Şubat 2013; 12:09:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.