Şimdi Ara

SATILIK CLİO 4 1.2 TOUCH 500 KM DE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Ocak trafik çıkışlıdır...Touch paketi+comfort paketlidir. Metalik kırmızı siyah jantlıdır. 300 km civarındadır. En ufak bir sorunu yoktur.Sadece opsiyon farkı 2900 tl dir...Düz touch pakete ek olarak kırmızı metalik boya siyah çelik jant deri direksiyon+vites topuzu arka park sensörü iç kişiselleştirme paketi (direksiyon klima ızgaraları çevresi kapı kolları vites çevresi kırmızı renk) kırmızı dış kapı altı krom çıtalar bulunmaktadır..Bildiğim özelliklerini aşağıda işaretledim...Kendi sitesinden de bakabilirsiniz özelliklere... Oldukça sportif bir görünüme sahiptir..Garantisi zaten devam ediyor ocak ayı vergisi yatırıldı. Muayenesine 3 yıl var daha...Maddi sebeplerden dolayı satıyorum(araç banka adına rehinlidir)Diğer illerden almak isteyen olursa yarıyıl tatilinde kapora karşılığı aracı getirebilirim...(servis kaydı cartı curtu kazası boyası gibi bir sıkıntı yoktur)

Sahibinden ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-2-haftalik-gicir-gicir-clio-4-111527308/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnem -- 6 Şubat 2013; 14:12:48 >

• Öncelikle iyi satışar dilerim değerli hocam.

Ancak Renault resmi sitesinde bile 2012 model "Yeni Clio Touch 1.2 16v 75 bg" fiyatı (Konfor Paketi+İç kişiselleştirme dahil) 33.290 TL
    2013 model ise (Konfor Paketi+İç kişiselleştirme dahil) 35.290 TL iken ikinci el için (isterseniz 10 km de olsun farketmez, ikinci el olmuştur artık) 35000 Tl istemeniz garibime gitti.

Üstelik bayiye gidip pazarlık yapınca bu liste fiyatlarından da aşağıya almanız mümkün. Geçen hafta aracımı da takasa vereceğimi söyleyerek 2013 model clio 4 için bir pazarlık yaptım ve liste fiyatından 1000-1500 TL arası düşebileceklerini söylediler. Benim araca da 22000 fiyat verdiler. (Takasta farklı olur, sizin araçtan kazanırlar demeyin diye yazdım)

Saygıyla..
  • Takasta kendi liste fiyatlarından kırarlar ama sizin araçtan da kırarlar...ayrıca netteki fiyata trafik sigortası ve masraflar dahil değildir...Ben kendi aracımla aynı özelliklerde 2 farklı yerden fiyat aldım...iki yer de bana son 37.500 tl ye verebileceklerini söylediler...ki ben 34.5 a da verebilirim arabamı...sıfırı ile arada 3000 tl fark olur yani...oto alım satımda yeni değilim ben kardeş ne fiyat istediğimi neye göre istediğimi biliyorum...satılırsa satılır...satılmazsa borç harç idare eder arabamı kullanmaya da devam ederim...
  • Aracın 2013 ve 2012 yılı fiyatı...Buradaki fiyata trafik sigortası plaka masrafları damga vergisi v.s. v.s. dahil değildir...

• quote:

Orijinalden alıntı: elnem

Aracın 2013 ve 2012 yılı fiyatı...Buradaki fiyata trafik sigortası plaka masrafları damga vergisi v.s. v.s. dahil değildir...

Sayın enlem hocam,
    Aracınıza bişey dediğimiz yok, hakkıdır belki o fiyat ancak sıfırı ile arasında fazla bir fark olmayınca sıfır tercih edilir demeye çalıştım.
    Size yine de hayırlı satışlar.
  • .sıfırı ile 3000 tl fark bence iyidir hocam...teşekkür ederim...
  • gncl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trafik sigortası yok derken alan kişi zaten tekrardan yaptıracak sigortayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

trafik sigortası yok derken alan kişi zaten tekrardan yaptıracak sigortayı?

trafik sigortası yok dediğim liste fiyatına dahil değil...kendi aracım için demedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.