Şimdi Ara

Satılık Çipli Gamecube+Avermedia harici tv kartı.(daha iyisi yok, fiyat düştü!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gamecube' ü 6 ay kadar oldu alalı. Sıfır olarak aldım, tüplü tv olmadığı için uzunca bir süre kullanamadım.
    Daha sonra Avermedia tv kartıyla monitör yardımıyla kullanmaya başladım. Sadece kendisine özgü beş yada altı oyun bitirmişimdir.
    Resident Evil, Twin Snakes vs.. Hala sıfır kondüsyonunda bir cihaz. Gerek görünüm gerekse lensi bakımından.
    Cihaz çipli. Biosdur, çip markasıdır kılını yününü bilemiyorum.

Modifiyeli kasa olmadığı için sadece mini dvd oynatıyor. Dms, Sony ve Maxell 3 farklı medya denenmiştir ve sorunsuzdur.
    En stabil ve ucuz seçenek maxell tavsiyemdir.
    Yanında 16 mb ve aynı zamanda wii' de kullanım içinde formatlanmış m.card vardır. Birde 10'lu boş maxell mini dvd paketi.

Tv kartı da beraberinde veya ayrıca satılıktır. 1440x900' e kadar çözünürlük verebilmekte ve wide screen özelliği mevcut.
    Ben GC ile birlikte kullandığım için onuda buradan satmaya karar verdim. Aynı zamanda konsol(SD) bağlamak isteyen arkadaşların ilgisini çekebilir.

Fiyat Gamecube için 150 lira düşünüyorum. Tv kartı içinse 75 lira.
    Kartın hala garantisi sürüyor ve ilk günkü temizlikte. Tek sorun mavi garantisi olması.
    Bu temizlikte bir cihaz için ekstralarıyla birlikte pazarlık düşünmüyorum.
    Tv kartıyla birlikte alacak olan varsa kargoyu karşılarım. Maksat adet yerini bulsun.

Herneyse, ben susayım birazda resimler konuşsun;

Satılık Çipli Gamecube+Avermedia harici tv kartı.(daha iyisi yok, fiyat düştü!!)

Arkadaşlar, siz fiyat hakkında yorum yapmadan ben yapayım. Cihazı ben sıfır bulana kadar canım çıktı.
    Aldığım yerde tekti ve Resident Evil sevdasına haliyle yüklü miktarda bayıldım. Yanındaki 10'lu maxell dvd ve m. card' ıda düşünürseniz bence fiyat normal.
    Herkese iyi forumlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Ocak 2010; 13:55:28 >

• Bu kartla,bütün oyunlarda 480p alabiliyormusun acaba?Lcd tv'ye ne üzerinden bağlıyorsun?
    Ben de daha yeni,100 küsür liraya orijinal gamecube component kablo aldım,henüz elime ulaşmadı ama meraktan soruyorum.
  • bu saatten sonra daha temiz çipli gc bulunmaz herhalde, çok iyi fiyat hayırlı satışlar dostum
  • dexcal, teşekkürler dostum
    faho, aslını söylemek gerekirse 480p alamadım.
    zaten component değil composite çıkış destekliyor.
    cihazın 1024*768 den başlıyor çözünürlük ayarları.
    yani tüplü tv deki kadar net görüntü alamıyorum. benimki mecburiyetten oldu birazda.
    vga' dan bağlıyorum monitöre. cihaza da GC'ü composite kablosu ile.
  • Takas varmı ?...
  • Siyah bir kablo dostum. Bir ucu tv kartına diğeri monitöre gidiyor.
    Gamecube için bir nevi köprü görevi yani
  • game cube'yi görünce agzımın suları aktı makina güzel fiyat güzel daha ne olsun
    takas varmı peki?
  • teşekkürler essoesso, bir pm attım
  • vay be, bende de gamecube var ve monitöre nasıl bağlarım diye çok düşnüyodum :) Soran arkadaşlar için bu arada 480p görüntü almak mümkün ama digital tv output lazım. Gamecube lerin arka tarafında iki görüntü çıkışı var ancak Türkiye'de o kabloyu bulmak baya zor. Ben çok araştırdım bulamadım. Peki monitördeki görüntü kalitesi nasıl ? Tüplü tv ile eşdeğer mi ? Bu arada fiyat oldukça iyi. Gamecube'e özel oyunları oynamak isteyip oynayamamış veya zamanında oynamış tekrar oynamak isteyen kişilerin kaçırmaması gereken bir fırsat. İyi satışlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelsholocausT -- 23 Aralık 2009; 13:16:29 >
  • Teşekkürler dostum. LCD'de tatminkar, Crt monitörde biraz daha iyi.
    Ama ikisinde de tüplü tv'deki kadar randıman alınamıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLCaN_RaVeN

vay be, bende de gamecube var ve monitöre nasıl bağlarım diye çok düşnüyodum :) Soran arkadaşlar için bu arada 480p görüntü almak mümkün ama digital tv output lazım. Gamecube lerin arka tarafında iki görüntü çıkışı var ancak Türkiye'de o kabloyu bulmak baya zor. Ben çok araştırdım bulamadım. Peki monitördeki görüntü kalitesi nasıl ? Tüplü tv ile eşdeğer mi ? Bu arada fiyat oldukça iyi. Gamecube'e özel oyunları oynamak isteyip oynayamamış veya zamanında oynamış tekrar oynamak isteyen kişilerin kaçırmaması gereken bir fırsat. İyi satışlar !

+ 480p için,oyunun progressive scan desteklemesi gerekiyor.Bende orijinal component kablo mevcut ve lcd tv'ye bağlıyorum.Şu ana kadar maksimum 480i (720 " 480 60 hz) alabildim.Ama bu bile daha önce kullandığım rgb (576i 60hz) kablodan felan çok daha iyi.

+ Componentin yanında,ses almak için bağladığımız composite kablo ile de ses olayı da kalite anlamında diğer versiyonlara göre artıyor.

• Fiyatta revizyona gittim.
  • pm..
  • Satılmadı mı hala =(
  • cihaz satılmadı ise talip olabilirim ne fiyat istersiniz ben ankaradayım iyi çalışmalar
  • Satılmadıysa hala almak istiyorum bi haber verirsen sevinirim
  • cihazınıza talibim eğer satılmadıysa pm atabilirmisiniz teşekkurler
  • eğer satılmadı ise ankaradayım alabilirim pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.