Şimdi Ara

Satılık çin çakması Arduino Mega

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çinden getirttiğim m.j duino mega (evet ismi komik) board'u satmak istemekteyim.

Neden? Çünkü çinli abiler bunun seri haberleşme çipini farklı kullanmışlar ve bunu Matlab bu hali ile tanımadı. Kurcalasam kurtarır belki ama vaktim yok. Bunu satıp birebir klon ya da paraya kıyıp orjinal alacağım.

Standart led yakıp söndürme harici bluetooth ile led yakıp söndürme yaptım sorun yok. Arduino ide sorunsuz görüyor ve yüklüyor. Sadece driver'ı ayrı indirmek gerek.

İstediğim fiyat, direnc.net genelde en iyi fiyatı verir, 53 demiş. Ben de 45 lira diyorum. Pazarlıklı fiyatı haliyle 40 lira.

Gelelim tartışmaya, çinden aldığım fiyata niye satmıyorum? Çünkü bildiğiniz gibi düşük ihtimal de olsa kargo kaybolabiliyor. Bozuk gelebiliyor. Her seferinde 1 ay (ki yılbaşı sebebiyle neredeyse 2 sürdü) kayıp olacak. Kaldı ki kargoda kayıp olsa hak talebi de tamamen satıcı inisiyatifi. Ayrıca niyetim kendim kullanmaktı, şimdi üzerine para eklemem gerek tekrardan vs vs.
     Satılık çin çakması Arduino Mega

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 28 Ocak 2015; 2:15:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• scorn kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kart için 35 TL verebilirim. Uygun olursa, nerelerden elden teslim edebilirsiniz? Maslak, Ümraniye ve Kadıköy bana uyabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.