Şimdi Ara

Satılık Championship Manager 2010 Orjinal CD Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Championship Manager 2010 Orjinal CD Key

30.08.2009 tarihinde Championship Manager'ın kendi orjinal sitesi olanwww.champmanstore.com sitesinden almış olduğum fakat demosunu bana göre olmadığını farkettiğim (FPS ağırlıklı oynadığım için sarmadı) bu oyunun CD Key ini satıyorum. Key tamamen yasal ve orjinaldir ve daha önce hiç kullanılmamıştır. CD Key satışı müteakiben max. 12 saat içerisinde özel mesajla gönderilecektir. İsteyen arkadaşlara 5 TL karşılığında (kargo dahil) oyunu indirip dvd ye çekerek gönderebilirim. Eğer DVD isterseniz ilk önce lütfen mesaj atınız, fiyatı güncellemem gerekiyor. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, iyi oyunlar...

Fiyat: 19,90 TL arkadaşlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 14 Ekim 2009; 15:18:48 >

Zafer666, Guduk68, Legend86, On Air, Atabanli, gigakaan, silverdream, muhacir, ermani, musakka, executioneer, so say we all, romax, mac, mertblade, the_knoppix, 1mpossible, The wertigo, n-geen, burakirhan, halukkilic, nomak71, vassilii, Soğuk hava dalgası, un4saken, losingrip, justburcel, Mr xXx, midbroke, BluesKAN, Theradon, Phrozen, chaos7, Ocean Mist, 1mmEN.s3, experienced, Karn-ı bahar, Çöl Tilkisi, u.f.u.k_XVI ...
    Referans listemi artık takip edemediğim için güncelleyemiyorum, kusura bakmayın.

• Hocam oyunun kutulu satış fiyatı zaten 22,49 tl D&R'da. Sen 24,90 istiyorsun ama çok değilmi sence?

http://www.dr.com.tr/SubGroup.aspx?gid=00095
  • Slm hocam normalde belirttiğim gibi aslında cd key i satıyorum, o da 19,90 TL. Günümüzde çoğu oyunu internetten indirdiğimizi düşünürsek aslında ihtiyacımız olan sadece orjinal key. Tabiki isteyen kutulu filan da almak isteyebilir ama oyunu daha önce indirip de key e ihtiyacı olanlar da az değil, unutmamak lazım. Sonuçta ikisi de orjinal, seçim sizin. Kal sağlıcakla.

Edit: Ayrıca slında bu ilanım bir açıkarttırma sitesinde, yani güven sorunu yaşıyorsanız oradan da alabilirsiniz. Link veremiyorum ama championship manager 2010 diye aratırsanız ilanımı görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 15 Ekim 2009; 11:47:19 >

Zafer666, Guduk68, Legend86, On Air, Atabanli, gigakaan, silverdream, muhacir, ermani, musakka, executioneer, so say we all, romax, mac, mertblade, the_knoppix, 1mpossible, The wertigo, n-geen, burakirhan, halukkilic, nomak71, vassilii, Soğuk hava dalgası, un4saken, losingrip, justburcel, Mr xXx, midbroke, BluesKAN, Theradon, Phrozen, chaos7, Ocean Mist, 1mmEN.s3, experienced, Karn-ı bahar, Çöl Tilkisi, u.f.u.k_XVI ...
    Referans listemi artık takip edemediğim için güncelleyemiyorum, kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fıfa 2005 no cd crack
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.