Şimdi Ara

Satılık Canon EF 70-300mm Usm Is Lens & YurtDışından Sipariş alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Canon 60D bundle kit alacağım. Yanında gelen başlıkda adı geçen lens satılıktır. Lensin Tr fiyatı;

http://www.hepsiburada.com/liste/canon-ef-70-300mm-f4-56-is-usm-objektif/productDetails.aspx?productId=ftobcanef70300&categoryId=97096

Bendeki ürün fiyatı 1500Tl dir. Bu ürün için Ürünün yarı fiyatı Tr deki hesabıma Yarı fiyatını yatrmak suretiyle gerçekleşecektir. Diğer yarısı ise geldiğimde yatırılacak yada elden alışveriş ise elden verilecektir.

Ürün henüz alınmamıştır. Bundle Kit olarak gelecek kullanılmadan verilecektir. Kutu konusunda garanti veremiyorum arkadaşlar kutusunu atarım çnkü yerden ve ağırlıktan kazanmam gerek. Bu konuda anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. Faturanın bir kopyası ile verilecektir.
    ---------------------------------------------------------

Amerikadan BESTBUY dan siparişiniz alınır.

Çoğu arkadaş AMAZON.COM dan sipariş vermek istiyor. Gayet mantıklı ancak ben bu yönteme sıcak bakmıyorum. Nedeni ise Ev adresimde sürekli olmamam. Bİlindiği üzere Kargo eve geliyor kimse almazsa geri gidiyor. Böyle bir durum olursa Şahsımın namına güvenirliğine zarar geleceği düşüncesiyle amazon.com siparişi almıyorum anlayışınız için teşekkürler

Siparişler Sadece Bestbuy dan alınmaktadır. Ürünlerin fiyatları Bestbuy ın sitesinde mevcuttur. Bu fiyatlara yuzde 7 vergi ekleyiniz. Malum fiyat etiketlerinde vergi yazmamakta.

İstediğiniz ürünü alabilirim. Fotograf makinası, Ceptelefonu, Laptop...

Ürünleri almak için alışveriş basamağı şu şekilde olacaktır.
    Ürünü siteden beğeneceksiniz.
    Almak istediğinizi belirten PM atacaksınız
    Dönüş tarihim eylül 13. Kargonuzu da 14 yada 15 inde vereceğim bunu bilerek pm atınız. Malum uzun yol ve uykusuzluk problemi olacak.
    İstediğiniz ürünler Başlarına birşey gelmesin diye 1-2 gün önce alınacak valize yerleştirilecektir.

Kapalı kutu takıntısı olan arkadaşlar PM atmazlarsa sevinirim. Arkadaşlar Valize yerleştireceğim için kutularını mecburren açmak zorunda kalacağım. Belki kutularını katlar getiririm size.ama bu konuda kesin konuşamıyorum.

Alışveriş basamaklarına devam ediyorum.

Ürünün fiyatının tamamını Amerikadaki banka hesabıma havale yapacaksınız.

havale geldikten sonra ben parayı çekip alacağım ve faturasını size göstereceğim. valize koyup geleceğim.

Bu işlem için nekadar ücret alacağım istediğiniz ürünün boyutlarına bağlıdır. Pm den bilgi alabilirsiniz. Tr fiyatlarıda göz önüne alınıp verilecektir.

--------------------------------------

Güven problemi olan insanlarla konuşma gereği bile duymuyorum. Arkadaşlar Elbette kimse birbirini tanımıyor neden güveneyim sorusu elbet olacaktır. Böyle sorusu olan arkadaşlar profilime bakabilir. "Sen alsan biz gelince versek hatta daha fazla para versek" diyen arkadaşlar 10 bin Tl fazla versenizde sizin alışverişiniz yapılmayacaktır.

Bugune kadarki alışverişlerimde problem yaşamadım. Benden ürün alan arkadaşlar eğer bir sorun yaşadıysanız bu sayfadan yazın ki benden alışveriş yapacaklarda bilgilensinler
    bu konuda herkese açığım.

Aklında soru işareti olana yardımcı olurum arkadaşlar. Bulundugum yer Boston. TR ile aramızda 7 saat fark var.PM lerde gecikme olursa merak etmeyin.

Herkese hayırlı forumlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

(Sıfır olarak 1100 liradır Türkiye fiyatı)

amacım baltalamak değil sadece bilgilendirmektir. Satamazsınız o fiyata, henüz almadıysanız lensi hiç almayın elinizde kalır.
  • Aynı lens olduguna emin misiniz? USM değilde III olanı var onun fiyatıdır belki. BALTALAMAK olarak görmüyorum almadıgım için bir sorun değil. lens alınmazsa başka bir bundle kit alacağım. daha iyi bir lens buldum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://www.sanalreyonum.com/urun/canon-lens-ef-70-300mm-f4-56-is-usm_871125.aspx?CatID=33755 ilgilenmem ama bilginiz olsun diye (panasonic es-la 63 tıraş makinesini tekirdağ adresime ne kadara yollayabilirsiniz hocam)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.