Şimdi Ara

Satılık BRAINWAVZ M1...(satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık 1 haftalık bir kulaklıktır. Ayıptır söylemesi kız arkadaşımla aramızı bozdu. Verdiğim parayı fazla buldu.Eğer almak isteyen varsa uygun bir fiyata satabilirim. Sıfır ayarında bir kulaklık gerçekten.

5 tip başlığı var. Süngerimsi olan gerçekten çok güzel kulakiçinin şeklini alıp mükemmel izolasyon sağlıyor ve dışarıyla olan bağınızı tamamen kopartıyor. Hiç bir sesi duymuyorsunuz.

Gerçekten çok uzun süre araştırdım uygun fiyatı iyi bir kulaklık alabilmek için. 15 gün kadar bekledim elime ulaşmasını çünkü yurt dışında satılıyor sadece.
    araştırdığıma değmişti alan arkadaş kesinlikle pişman olmaz

Düşündüğüm fiyat 70 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas_dnz -- 3 Aralık 2011; 19:54:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Kulaklık 1 haftalık bir kulaklıktır. Ayıptır söylemesi kız arkadaşımla aramızı bozdu. Verdiğim parayı fazla buldu.Eğer almak isteyen varsa uygun bir fiyata satabilirim. Sıfır ayarında bir kulaklık gerçekten.

5 tip başlığı var. Süngerimsi olan gerçekten çok güzel kulakiçinin şeklini alıp mükemmel izolasyon sağlıyor ve dışarıyla olan bağınızı tamamen kopartıyor. Hiç bir sesi duymuyorsunuz.

Gerçekten çok uzun süre araştırdım uygun fiyatı iyi bir kulaklık alabilmek için. 15 gün kadar bekledim elime ulaşmasını çünkü yurt dışında satılıyor sadece.

Düşündüğüm fiyat 75 lira.

Merhaba bende m1 almayi dusunuyordum 2. el ancak fiyatta biraz daha indirim yapabilirseniz alabilirim cunku zaten 0 fiyati 80 liraya satiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 28 Kasım 2011; 20:54:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Kulaklık 1 haftalık bir kulaklıktır. Ayıptır söylemesi kız arkadaşımla aramızı bozdu. Verdiğim parayı fazla buldu.Eğer almak isteyen varsa uygun bir fiyata satabilirim. Sıfır ayarında bir kulaklık gerçekten.

Düşündüğüm fiyat 75 lira.

Merhaba bende m1 almayi dusunuyordum 2. el ancak fiyatta biraz daha indirim yapabilirseniz alabilirim cunku zaten 0 fiyati 80 liraya satiliyor

Pm attım...

• Konu güncel satış devam ediyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.