Şimdi Ara

Satılık Bozuk LG E500-UAP44T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde tamir mağduru bir lg e500uap44t notebook var.

yaklaşık 1 yıl önce kapalıyken sağ orta tarafından darbe aldı. ekranı kırıldı. ancak makina çalışıyordu. tamir ettirmek için bir tavsiyeyle ankara'da kızılayda sakarya caddesinde bir tamirciye götürdüm. 1 ay bekletip, anakart kötü durumda, yapamıyoruz diye geri verdiler. daha sonra laptop'u donanımdan iyi anlayan bir akrabama gösterdim. anakartta problem yokken birkaç soketin söküldüğünü tekrar yapıştırılmaya çalışıldığını gösterdi. sadece ekran kırık olsaydı yaptıracaktım ama anakartta işin içine girince vazgeçtim. zaten bir masaüstü bilgisayarım var. o yüzden parça ihtiyacı olan vardır diye satıyorum.

ankarat sanırım haşat edilmiş ama yine de bakılması gerekiyor anlayan biri tarafından.
    ekranı kırık.
    klavyede 2 tuş eksik
    dvdrw ve 1gb ram'i arkadaşıma verdim.

touch pad, webcam dış panel, işlemci, 1gb ram, ekran kartı vs. hasarsız durumda. orjinal bataryası da üstünde takılı duruyor.

eğer işine yarayacak biri varsa teklifini pm olarak atabilir ben bir fiyat biçmedim.

laptop linkteki laptopun aynısıdır
    http://www.nekadar.com/96294.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 3 Kasım 2010; 14:56:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş bilgisayar hala elindeyse ben satın alabilirim eğer satmak istersen ahmetcakici20@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.