Şimdi Ara

Satılık Boş DVD kutuları -çift dvd-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar senkronizasyon hatasından ötürü bir koli fazladan dvd kutum oldu Benim gibi arşivle ugraşan arkadaşlar vardır mutlaka, arşivlerini raflara taşımak için idealdir. Benim yaptıgım gibi arşivlerinizi göze hoş gelecek şekilde kutulayabilirsiniz;

100 adet double box koli dir, yani hepsi çift dvd alır, fiyatı 32ytl dir. Kocaeli elden, diger illere kargo yapılır. Duruma göre 50 adette satabilirim 18ytl olur ama hepsini alın oda boşalsın, almaya niyeti olana her türlü yardımcı olurum, pm leri bekliyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Gecen gun bende dvd kutusu almak için konu acmıstım kocaeliden elden ama satan bulamayınca istanbula gititm gecen hafta yazıoglundan tekli 100 adet parlak plastikli dvd kabını 25 ytl ye aldım seninki çiftli ama 32 tl olması normal sanırım. Hayırlı satıslar.
  • Anladım dostum aynen bende zaten yazıcıoglundan 35ytl ye aldım, hamallıgını yapıp getirdim sonra eve geldigimde zaten evde bi koli gördüm ev arkadaşıma bulursan al demiştim o da almış tesadüf işte

Koli aynen sıfırdır arkadaşlar fotograflarda görüldügü gibi kolinin kapagını açtım foto çektim öylece duruyor. Almaya niyeti olan arkadaş gelsin 5-10ytl nin lafı olmaz, zaten oldukça zarar ettim galiba:S Daha ucuza da illa ki bulunur ama zor bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 26 Şubat 2009; 22:22:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.