Şimdi Ara

satılık bir kaç defa kullanılmış v911

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde fazladan bulunan V911 i satıyorum yedek parçaları ve fazladan 2 adet pili mevcut

V911'i diğer alışveriş sitelerinde satılan bi düşmede paramparça olan 3 veya 3.5 kanal diye satılan 6 yaş grubuna hitap eden oyuncak helikopterlerle kıyaslamayınız. V911 4 kanaldır. RC helikopter hobisine başlayacak olan için biçilmiş kaftandır. Küçüklüğüne rağmen çok sağlamdır. Diğer 3 kanal oyuncak heliler gibi bi düşmede paramparça olmaz. Yedek parçaları türkiyede çok rahat ve ucuza bulunur. Bi kırık parça yüzünden helikopteri çöpe atmak zorunda kalmazsınız. internette araştırma yapabilir. Sıfır aldığınız V911in içinden standart 2 pil çıkar. Benim sete dahil ettiğim piller 4 tanedir ve upgraded 150mah versionudur. Daha uzun süre piliniz bitmeden uçuş yapabilirsiniz...

bir arkdaşa hediye almıştım fakat hediye etmek kısmet olmadı ,aletin ne kadar az kullanıldığını kendim kullanarak veya kullanmayı bilen arkdaşlar deneyerek farkedebilirler 05554955288 arayın veya msj atın iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.