Şimdi Ara

SATILIK Biostar TA690G + AMD Athlon 64 x2 3600+ + 3 GB DDR2 A-DATA RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sisteme geçtiğimden 2 gün öncesine kadar kullandığım anakart,işlemci ve ramlerimi satıyorum.

BİOSTAR TA690g AM2 Anakart:
    http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=17

AMD Athlon 64 x2 3600+:
    http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=20409&PageId=0

Bildiğim kadarıyla hiçbirinin garantisi devam etmemektedir.Dediğim gibi 2 gün öncesine kadar kullandığım sistemdir.Anakartın arka aynası yok.Ve anakartın pci-ex girişinin mandalı kırık.Ancak ben şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Kutu ile birlikte verilecektir.
    İşlemci bir miktar oc'li kullanılmıştır.OEM olarak satın alındığından kutusuz verilecektir.
    RAMlerin bir tanesi 800Mhz diğerleri 667mhz dir.
    Performans konusunda günlük kullanım için idealdir.Ben 9600gt ile güncel oyunları full ayarlarda olmasa bile rahat oynayabiliyordum.Yedekde bir bilgisayar bulundurmak isteyenler gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

fiyat olarak 3 parçaya toplam 110>100 tl düşünüyorum.Tek tek almak isteyen olursa pmden ulaşabilir.İstanbul içi elden tercihimdir.İstanbul dışı kargo alıcıya aittir.

Lütfen 'son ne olur' gibi sorular sormayınız.Siz verebileceğiniz miktarı pmden yazarsanız ben olumlu veya olumsuz cevap vermeye çalışırım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişi Dökülen Nijeryalı -- 29 Temmuz 2012; 21:56:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat konusunda düzeltme yapılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Yeni sisteme geçtiğimden 2 gün öncesine kadar kullandığım anakart,işlemci ve ramlerimi satıyorum.

BİOSTAR TA690g AM2 Anakart:
    http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=17

AMD Athlon 64 x2 3600+:
    http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=20409&PageId=0

Bildiğim kadarıyla hiçbirinin garantisi devam etmemektedir.Dediğim gibi 2 gün öncesine kadar kullandığım sistemdir.Anakartın arka aynası yok.Ve anakartın pci-ex girişinin mandalı kırık.Ancak ben şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Kutu ile birlikte verilecektir.
    İşlemci bir miktar oc'li kullanılmıştır.OEM olarak satın alındığından kutusuz verilecektir.
    RAMlerin bir tanesi 800Mhz diğerleri 667mhz dir.
    Performans konusunda günlük kullanım için idealdir.Ben 9600gt ile güncel oyunları full ayarlarda olmasa bile rahat oynayabiliyordum.Yedekde bir bilgisayar bulundurmak isteyenler gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

fiyat olarak 3 parçaya toplam 110>100 tl düşünüyorum.Tek tek almak isteyen olursa pmden ulaşabilir.İstanbul içi elden tercihimdir.İstanbul dışı kargo alıcıya aittir.

Lütfen 'son ne olur' gibi sorular sormayınız.Siz verebileceğiniz miktarı pmden yazarsanız ben olumlu veya olumsuz cevap vermeye çalışırım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.