Şimdi Ara

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4200+* (2.2GHz) 939pin tavsiye ve öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün anakartımın x2 işlemcilerini desteklediğini öğrendim, bir arkadaşımında yardımıyla başlıkda yazdığım AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4200+ işlemcinin uygun oduğunu buldum. Bu işlemciyle ilgili bilgisi olan, tavsiye ve önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şu aralar para durumum sıkışık olduğu için böyle bir çözüm düşündüm. Bu işlemciyi alıp yoluma bu anakartla devam edeceğim 2008 başlarında da dx10 destekleyen bir ekran kartı düşünüyorum. Tavsiye ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Bu arada anakartım EPOX 9NPA+ Ultra Soket 939.. şu an kullandığım işlemci ise AMD 3000 venice... Kesinlikle intel seçeneğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 19 Ekim 2007; 15:14:49 >

• İyi işlemci de nerde bulmayı düşünüyosun 939 lar tarih oldu bile bulupta alırsan oc yaparsın gittiği yere kadar kullanırsın.
  • kardeş buldum ptesi geliyormuş sorduğum yerde gelmezse yada başka yerde bulamazsam zaten başka seçeneklere bakacam ama şimdiki işlemcim ile arasındaki fark belli olurmu yoksa ha bu ha 4200 mü ne dersiniz. zaten ben işlemciyi 3800 ayarında o/c ile kullanıyorum rahat rahat default voltajda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

İyi işlemci de nerde bulmayı düşünüyosun 939 lar tarih oldu bile bulupta alırsan oc yaparsın gittiği yere kadar kullanırsın.

dfs bilgisayar istek üzerine getirtiyor.
  • Benim de bir sorum var.
    Ben de x2 4200 e geçmeyi düşünüyorum. Sorum şu ki 3500 deki fanı söküp x2 ye takma gibi bir şansımız var mı?

Bir de intel de dual-core ve core2duo var. AMD X2 bunlardan hangisine eşdeğer oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

quote:

İyi işlemci de nerde bulmayı düşünüyosun 939 lar tarih oldu bile bulupta alırsan oc yaparsın gittiği yere kadar kullanırsın.

aynen görüştüm ptesi ellerinde olacakmış..

zebeedy sanırım bu anakart ile ilgili bişey fan meselesi yani. Zaten 3500'ün fanı olmazsa yada eşdeğer kilitleri olan bir başka fan mesela bende 3000 fanı var. Zaten anakartın üzerine oturtamazsın ki bir anlamı yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

quote:

aynen görüştüm ptesi ellerinde olacakmış..

zebeedy sanırım bu anakart ile ilgili bişey fan meselesi yani. Zaten 3500'ün fanı olmazsa yada eşdeğer kilitleri olan bir başka fan mesela bende 3000 fanı var. Zaten anakartın üzerine oturtamazsın ki bir anlamı yok..

Anladım teşekkürler.
    Bu arada ben de dfs den alacağım bu kadar kısa sürede getirebiliyor olmaları güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ben vazgeçtim biraz sonuçta sistemi yenilemek daha mantıklı ram açısından da sistemin daha stabil çalışması açısından da önemli bu detaylı veriler bulamıyorum bu işlemciler hakkında ayrıca 1 sene sonra tekrar sistem yenilemek zorunda kalmak da yanlış geliyor bekleyip phanomlara bakacam yada am2 lere
  • bencede phenomları bekle bende öyle yapıcam ii bi ekran kartı alıp yola devam etmeyi düşünüyorum mayıs gibide upgrade yaparım fakat board bulma sorunu canımı sıkıyor tam bi boarda alışıyoruz huyunu suyunu biliyoruz başka boarda geçiyoruz sevmiyorum böle şeyleri ama mecbur şu anki boardumdan çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.