Şimdi Ara

Satılık Bilgisayar ve Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satmakta olduğum sistemde İşlemci ve Anakart 01.01.2013 tarihinde Webdenal dan alınmıştır. 01.10.2013 tarihinde daha üst seviye PC topladım. 10 aylık süre içerisinde kesinlikle overclok yapılmadı ve PC yoğun şekilde kullanılmadı. Sistemden ekran kartı, hdd, ve psu yeni pc ye takviye ettim. Daha sonra ilerde çocuğum kullanır diye yeni kasa, psu, ve 4gb, bellek aldım . Ancak ekran kartı almadığım için çocuğumda benim yeni PC yi kullanıyor. PC kasa kutusunda şimdiye kadar sapa sağlam sorunsuz şekilde saklandı. Gtx 1060 alacağım bu yüzden elimdeki bilgisayar parçalarını satıyorum.

NOT: Toplu satıştan vazgeçip parça satışına geçmiş bulunuyorum. Fiyatları gün içerisinde ekleyeceğim. Ayrıca elimde sadece 1 saat civarı kullanılmış Bloody TL8A Ultra Core 3 Aktif Garantili mouse var. Onuda Ekledim

ASUS Maximus V Formula Intel Z77 Anakart (Az kullanıldı uzun ömürlü olacaktır) SATILDI

İşlemci - Intel Core i5-3570K @ 3.40GHz İşlemci (Az kullanıldı uzun ömürlü olacaktır) SATILDI

Kingston HyperX XMP 4 GB 1600 MHz DDR3 Savage Ram HX316C9SR/4 Bellek (Kullanım süresi 1 ay bile olmamıştır)

Akasa Venom Medusa İşlemci Soğutucusu (Sadece 2 hafta kullanıldı ancak fanlar şu anda kullanımda. Geri eklenecek.) SATILDI

Power Supply - OCZ ZS Serisi ZS650W 80 Plus Bronze 650W (Sıfırdan farksız.) SATILDI

Hard Disk Hitachi Dekstar 500 GB (çok eskidir 2.5 yıl civarı kullanılıp saklanmıştır. Depolama için kullanılabilir)

Bloody TL8A Ultra Core 3 Aktif Mouse (Garantili 1 saat civarı kullanıldı. Eksiksiz kutulu)

Monitör - 22 inç Crea (Siyah) (sağlam hiçbir sorunu yoktur)

Dark Scorpion 2xUSB3.0, 2xUSB2.0 2x12 cm Fan, Kart Okuyuculu ve Fan Kontrolcülü, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CandanGönüller -- 16 Ağustos 2016; 7:28:40 >

• İzmir den , pm.
  • Merhaba, Cevapladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.