Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse, Logitech G303 Daedalus Apex (ZARARINA SATIYORUM) Satın Al 30 Kasım 2017 22:53 1 1 (SATILDI) Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse, Logitech G303 Daedalus Apex (ZARARINA SATIYORUM) CORSAİR GLAIVE RGB Gaming Mouse; SATILDI Ürünü 2 hafta önce aldım. Elime biraz büyük geldi. Kavraması çok rahat ancak büyüklüğünden dolayı tıklarken parmaklarım çok az geride kalıyor. Asıl almak istediğim mouse Razer Basilisk idi ancak o zaman ülkemizde satışı yoktu. Şu anda stoklarda mevcut ve bu ürünü almak istediğim için yeni aldığım GLAIVE RGB Gaming Mouse satılıktır.Ürünü sadece ilk aldığım gün 40 dakika civarı test ettim ve olduğu gibi kutusuna geri koydum. Mouse sensörü inanılmaz bir doğruluğa sahip (logitech g502 de kullanılan sensörün geliştirilmiş versiyonu). Elime büyük gelmese kesinlikle satmazdım. Elleriniz büyük yada büyük sayılırsa (orta üstü) tavsiye ederim.Ürün kutu içeriği eksiksiz, faturalı (N11) ve 2 yıl garantilidir. FİYAT 200 TL(SMTZHR nickli arkadaşımız tarafından alınmıştır.) LOGİTECH G303 DAEDALUS APEXS; SATILDIG502 nin yedeği olarak aldığım ve sadece bir, iki saat deneyip 2 yıl civarı olduğu gibi kutusunda eksiksiz, sıfır gibi yedek olarak sakladığım Logitech G303 Daedalus Apex Satılıktır. FİYAT 160 TL (technews niclkli arkadaşımız tarafından alınmıştır)Açıklamalarda belirtilen her şey kesinlikle doğrudur. Ürünlerde tek çizik vs yoktur, yakından inceleyip görebilirsiniz.Ürünlerin resimleri eklenecektir.SADECE İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM DÜŞÜNÜYORUM. Fiyat : 200 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2019 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SATILDI) Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse (SATILDI) Logitech G303 Daedalus Apex (SATILDI) Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse, Logitech G303 Daedalus Apex (ZARARINA SATIYORUM) Vitamo intense Etejerli Ofis Masası
quote:Orijinalden alıntı: SMTZHR Pm atıldı Merhaba, cevapladım hocam. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SATILDI) Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse (SATILDI) Logitech G303 Daedalus Apex (SATILDI) Corsair GLAIVE RGB Gaming Mouse, Logitech G303 Daedalus Apex (ZARARINA SATIYORUM) Vitamo intense Etejerli Ofis Masası