Şimdi Ara

SATILIK BENQ X2200W EXTREME 22'' HDMİ MONİTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki monitor satılıktır.Kutusu mevcuttur faturası yoktur garantisi 23.12.2010 tarihine kadar mevcuttur ürünle birlikte power kablosu yazılım cd'si ve bir adet 3 metre dvi to hdmi kablo verilecektir.Kutusu vardır köpükleride vardır ozenle paketlenmis yeni alıcısını beklemektedir.

Fiyat 350tl'dir pazarlık ve takas kesinlikle yoktur.

Yalnızca zeytinburnu icine elden teslim diger ilce ve illere kargo yapılacak kargo ucreti alıcı tarafından karsılanacaktır.

Fiyat ilk bakısta pahalı gorunebilir monitor zaten kalitesi ortada olan bir monitordur yanında da kaliteli hdmi to dvi kablo verilecegi icin fiyatının makul oldugu kanaatindeyim.

Albüm resimleri ürüne aittir.

Ürünün garantisi 23.12.2010 tarihine kadar devam etmektedir bu bilgi benq destek hattından ürüne ait seri numarasının sorgulanması sonucu elde edilmiştir bu konuda bana yardımlarından dolayı forum üyelerine teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gronyar -- 1 Aralık 2009; 14:03:10 >

• Benq monitorde bir numaradir bence oyle son kullaniciyi kandirmak icin parlak monitor uretme cabasinda deildir bazi markalar gibi. Ben bu monitorun bi ust modelini wh olan modelini kullaniyorum hem pc ye bagladim hem ps3 e cok guzel oldu. Bence benq monitor de her zaman dusunulmeli...
    Ayrıca üründe fiyat ta güzel.
  • hayılır satıslar dostum
    bende BENQ G220HDA modelını kullanıyorum cıdden goruntu kalıtesı cok guzel.. monıtor konusunda bıraz suphe ettım alırken fakat mukemmel bır monıtor..

dostum ben ızmırdeyım de arkadasım a bakıyorum Xbox var onda hem monıtor hemde tv arıyor bu sendekı gıbı.. alısverısı nasıl yaparız? saygılar
  • Benq marka monitorlerin kullanıcısı olarak yaptıgınız yorumlar icin teskkurler.

Her monitoru belki iyi degil ama bu monitor kendisini kanıtlamıs bir monitordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gronyar

Benq marka monitorlerin kullanıcısı olarak yaptıgınız yorumlar icin teskkurler.

Her monitoru belki iyi degil ama bu monitor kendisini kanıtlamıs bir monitordur.

Fiyat hiç makul değil. Garatisiz, ne kadar kullanıldığı belli olmayan eski bir model. Piyasada sıfırı yok sanırım ve bu yüzden çok üst düzey bir ürünmüş gibi fiyatının makul olduğunu düşünüyorsunuz kanaatindeyim. Lakin sıfırı olsa istediğiniz fiyattan en fazla 60-70 lira daha pahalı olurdu gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcosis

quote:

Orijinalden alıntı: gronyar

Benq marka monitorlerin kullanıcısı olarak yaptıgınız yorumlar icin teskkurler.

Fiyat hiç makul değil. Garatisiz, ne kadar kullanıldığı belli olmayan eski bir model. Piyasada sıfırı yok sanırım ve bu yüzden çok üst düzey bir ürünmüş gibi fiyatının makul olduğunu düşünüyorsunuz kanaatindeyim. Lakin sıfırı olsa istediğiniz fiyattan en fazla 60-70 lira daha pahalı olurdu gibime geliyor.

Arkadaş özelliklerini anlatamamış haklısınız garantisi bitmiş olabilir fakat bu monitörün şuanda bir üstü 670 Liradır 22 inç!!!!!

BenQ firmasının 22 inçlik X2200W LCD monitörü, 1680x1050 piksellik doğal çözünürlüğe sahip. PC oyunlar ve aksiyon filmlerindeki hızlı değişen sahneleri akıcı biçimde ekrana getirmek her LCD nin harcı bir iş değildir. Piksel tepki süresi yeterince kısa olamayan monitörlerde sabit görüntüler net olsa da hareketli objeler bulanık görüntüleniyor.

Görüntü kalitesini olumsuz etkileyecek bu tür durumlar için BenQ monitörlerinde AMA (Advanced Motion Accelerator) isimli bir teknoloji kullanıyor. Piksel tepki sürelerini kısaltan bu aşırı hız modu çabuk değişen sahnelerde net ve akıcı görüntü sağlıyor. Akıcı görüntü için BenQ monitörlerinde AMA nın haricinde başka teknolojilere yer veriyor. Bu yaratıcı teknolojilerden biri de SPD (Simulated Pulsed Driving) teknolojisi. Akan görüntü karelerinin arasına boş siyah kareler ekleniyor.

SPD teknolojisiyle, insan gözünün hareketli görüntüleri algılamasına en uygun hareketli kare akışı LCD panelde oluşturuluyor. HDMI arabirimi, 5 milyar bit/sn lik veri yoluyla HD DVD, mavi lazer okuyucu, HD uydu alıcısı, oyun konsolu gibi harici video kaynaklarını BenQ monitöre bağlıyor. D-sub analog video ve DVI-D dijital video girişleri üründe bulunuyor. Windows Vista ve Energy Star sertifikalarına sahip ürün güç tüketimi konusunda çok cimri ve işletim sistemlerine zahmetsiz biçimde tanıtılabiliyor.

Satılan ürünün tek haklı olduğunuz tarafı garantisinin belirsizliği bende 2 senedir BENQ monitör kullanıyorum samimi olarak şunu diyebilirim elimde farklı 2 monitör daha var LG ve Samsung yinede benq in görüntü kalitesinden şaşmam.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 28 Kasım 2009; 17:15:22 >

• Monitorun kullanıcısı olarak yaptıgınız yorum icin tesekkur ederim.

Urunun seri nosundan garanti takibini yapabilecegim bir site bulamadıgım icin garantisi konusunda bilgi veremiyorum seri nodan garanti takibi yapabilecegim site bilen varsa siteyi yazarsa bakabilirim ordan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahmut kardeş hayırlı alışverişler
    güzel ürün güzel fiyat
  • Tesekkurler Yusuf sagolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gronyar -- 10 Aralık 2009; 11:06:26 >
  • sadece merakımdan soruyorumda.. ürünü ne kadara ladınız acaba? yani faturada yazan tutar nedir? hdmi to dvi de verseniz neresini makul yapacak Allah aşkına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: solomon_47

hayılır satıslar dostum
    bende BENQ G220HDA modelını kullanıyorum cıdden goruntu kalıtesı cok guzel.. monıtor konusunda bıraz suphe ettım alırken fakat mukemmel bır monıtor..

dostum ben ızmırdeyım de arkadasım a bakıyorum Xbox var onda hem monıtor hemde tv arıyor bu sendekı gıbı.. alısverısı nasıl yaparız? saygılar

ben de aynı ürünü kullanıyorum, benq'dan çok memnunum, almayı düşünenlerin içi rahat olsun.
  • 300 tl sıfır 22" samsung monitör full hd 50 000 :1 / 2ms Ne ayak
  • garantisi 2010 da bittiğine göre ilk çıktığı zaman almıştır ve çıkış fiyatı 680 civarlarındaydı bende kullanıyorum özellikle xbox ve ps3 oynamayı düşünenler kesinlikle alsınlar ucuza nextgen keyfini sürsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitlord

300 tl sıfır 22" samsung monitör full hd 50 000 :1 / 2ms Ne ayak

300 liraya samsung alıcaksın madem var !!!Benq ve aoc monitorde dünyadaki önde gelen üreticilerdir bence samsung yorumu lcd plasma tvler için yapmalısın!!!
    Bende BENQ kullanıyorum iddada ediyorum monitörlerde çoğu markadan hem kalite hemde yıpranma süreleri 10 üzerinden 8 dir.LG kullandım samsung kullandım benq resim işlemede çok kaliteli.
    Arkadaşlar 2 ürünüde satıştan çektim sebebi ise gidiyor bir sitede görüyor orda bu kadar daha üstün daha kaliteli vs !!!Madem ucuzu var ordan alıcaksın insanların sattıkları alın terleri ile aldıkları ürünleri karalamak saygısızlıktan öte bir şey değildir.

• aynı monitor sahibim güzel fiyat 600 tl ye almıstım zamanında ps3 ve xbox full hd oynanmıyor..iyi satışlar
  • dostum yapma ya 650 TL verene kadar TV monitör alırıır etme eyleme hatta biraz daha çık Toshiba 40inc FULL HDD al 1100 TL ye bestbuydan . abarmtmayalım . bencede pahalı biraz güzel araştırıldımı Benq22inc hdmı çıkışlı bir ekran rahatlıkla 350 TL civarı alırnır sıfırı hadi 2-3 aylık bişey olsa fiyat normal dicem ama garantiside bitmiş.garantisiz birşeye 350 TL zaten verilmez .

http://www.sahibinden.com/satilik_benq_x2200w_extreme_22_inc-11WQQaXQQ16682046WQQpXQQdisplayitem sahibndençcomda bile 300 TL ye satıyo eleman

Aralık ayındadda 300 TL ye satılmış pazarlık yapıp biraz daha hesaplı alınmış olabilir
    http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=34283803&p=1#34283803

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canuckss -- 24 Aralık 2009; 11:44:43 >

• canukkss

Senin derdin ne anlamadım garantisi bir yıl daha devam ediyor samsung led tv satıyor 32'' leri 2600tl buna ne diyeceksin herseyin bir kalitesi var ve o kaliteye gore fiyatı var benim elimde suanda pva panel 17'' monitor mevcut onuda stısa cıkarıcam hemde 270tl den forumda 100tl ye kadar bile 17'' monitor bulabilirsiniz ancak hepsi aynı degil farkları bundan kaynaklanıyor sizin icin uygundur degildir bunu tartısmıyalım lutfen urun belli fiyatı belli.

BU arada o linkini verdiginiz ilandaki monitorde hala satılıktır satılmamıstır kaldı ki satılmıs olsa dahi o ürünü ben almadım almıs olsaydımda sonuc degismeyecekti size simdi 10 liradan e8400 versem 5 liradan satısa mı cıkaracaksınız lutfen konuyu saptırmayalım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gronyar -- 24 Aralık 2009; 16:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canuckss

dostum yapma ya 650 TL verene kadar TV monitör alırıır etme eyleme hatta biraz daha çık Toshiba 40inc FULL HDD al 1100 TL ye bestbuydan . abarmtmayalım . bencede pahalı biraz güzel araştırıldımı Benq22inc hdmı çıkışlı bir ekran rahatlıkla 350 TL civarı alırnır sıfırı hadi 2-3 aylık bişey olsa fiyat normal dicem ama garantiside bitmiş.garantisiz birşeye 350 TL zaten verilmez .

http://www.sahibinden.com/satilik_benq_x2200w_extreme_22_inc-11WQQaXQQ16682046WQQpXQQdisplayitem sahibndençcomda bile 300 TL ye satıyo eleman

Aralık ayındadda 300 TL ye satılmış pazarlık yapıp biraz daha hesaplı alınmış olabilir
    http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=34283803&p=1#34283803

Hocam monitör üreticilerinin %98 içinde fason olarak Çin de yaptırırlar bu ürünleri !!!HP - EIZIO - APPLE -DELL - BENQ - AOC ve bir kaç firma daha !!!Kaldıki bunların bazı modelleri 22 incleri 3000 dolarlardan başlar.Ve bu firmaların ürünleri Tüm dünyada KALİTE MARKA olarak tanınırlar ve üretimleri Sayılı üniversitelerin TIP araştırmalarının tartışmasız markalarıdır !!!

Kıstas yapacaksak fiyata göre değil ürünün KAPASİTESİNE göre yapmalıyız.BENQ monitör kullanıyorum LG ve SAMSUNG kutusunda yatıyor sebebi ise yetersizlikleri görüntü işlemedeki zavallı hallerinden kaynaklı !!!

Photoshop işleri ile uğraşıyorum ve resim işleme kapasiteleri çok önemli fakat düz mantık fiyata göre kıyas yaparsak piyasada 400 lirayada 24 inc monitörler satılıyor!!!

Ben tutupta APPLE sordugum firmaya yahu 24 inc 400 Lira sizde 4000 lira dersem adam eminim tuaf tuaf yüzüme bakar !!!Kendimizi komik duruma düşürmekten başka işe yaramaz bu UYANIK TÜCCAR zihniyeti!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 23 Aralık 2009; 18:53:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.