Şimdi Ara

[Satılık] Behringer V-Amp 2 Elektro Gitar Prosesörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ton aralığı oldukça geniş olan bu elektro gitar prosesörümü , analog pedal setup'ı kurmak için satıyorum. Oldukça temizdir ,yanında 1 ara kablo , adaptör ve pedalı ile satılıktır. 220TL düşünüyorum. Ankara içi elden , diğer şehirlere ise kargo ile yollayabilirim.
    Eq aralığı ve efekt aralığı oldukça geniştir, elde edeceğiniz tonların sizi şaşırtacağını söyleyebilirim. Clean tonlarında efektler ile uyum içinde çok iyi tonlar vermesi , ve overdrive tonları ile de ritmlerde hayatınızı baya kolaylaştıracağını biliyorum. Tiz tonları oldukça hoş distortion'ları da vardır. Metal'dan , alternatif rock'a kadar bir çok müzik için kullanılabilir. 25 adet bankası ve her bankada 5 adet kanalı ile , yanında vereceğim pedalı ile aralarında geçişler yaparak sahne kullanımında tonlar arası geçişlerde tatmin edecektir. Sahnede kullandığımda ,beni yarı yolda bırakmamış bir pedaldır.
    Fiyatının üstünde bir performansı vardır. 0'nın mydukkan fiyatı 450tl. Profilimden referanslarımı görebilirsiniz.

Üzerinde Gain , Treble , Mid , Bass , Volume , ve Master seçenekleri var tonlama açısından, Reverb ve Efektlerin yoğunluğunu etkileyen Effects ayarı vardır. Kendine ait tuner(Akord cihazı) da vardır.

Üstünde Wah , Delay(2 adet sadece delay seçeneği var. Gecikme ve echo benzeri) , Flanger , Chorus , Compressor , Auto Wah , Ping-Pong(Sesi sektiren , eğlenceli bir özellik) , Tremolo , Phaser , Echo ve her birinin birlikte olanları var.

Amfi modellemesi olarakta;

Clean , Crunch , Drive , Ultimate Distortion , Fuzz , High Gain Drive , NuMetal Gain , Brit High Gain , Brit Classic , Brit Class A , Classic Clean , Tweed Combo , Modern Class A , American Blues

Başlangıç ve orta seviye gitaristler için , analog pedal dizmekten kurtaran bir ürün.

[Satılık] Behringer V-Amp 2 Elektro Gitar Prosesörü

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 26 Ocak 2012; 13:05:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yukarı

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.