Şimdi Ara

Satılık Beats Bluetooth Kulaklık (Fiyat Düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığımı yaklaşık 2 aydır kullandım...yanda küçücük bir bölmesi sallanıyor o kadar başka hiç bir sorun yoktur hiç bir kulaklıkta alamıyacağız ses verir...ister bilgisayara ister telefona bağlayabiliyorsunuz.çok kullanışlı yan tarafına SD card'ınızı takıp direk müzikleri dinleyebilirsiniz piyasa fiyatı 300 tl olan kulaklı'ğı sadece 130 tl'dir...Pazarlık payı vardır....
     Satılık Beats Bluetooth Kulaklık (Fiyat Düştü) Satılık Beats Bluetooth Kulaklık (Fiyat Düştü) Satılık Beats Bluetooth Kulaklık (Fiyat Düştü) Satılık Beats Bluetooth Kulaklık (Fiyat Düştü)

170>130 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIWorldLifeII -- 15 Haziran 2013; 12:34:06 >

• güncel
  • güncel
  • güncel
  • up
  • 4dk arayla up yazmışsın da burası konu dışı değil ikinci el kısımı mesaj yazarak konunuzu yukarıda tutamazsınız
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drmb1 D kullanıcısına yanıt
    beats tam paketin 400 tl'ye aldım kardeşim ayrıca ebay gibi sitelerden fiyatına bakabilirsin çin malı değildir
  • drmb1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam kac para ederi var kaliteli mal çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

Hocam kac para ederi var kaliteli mal çünkü

Hocam ona bir şey diyemem kaliteli mal olabilir tabi ki , fiyat konusu sizin bileceğiniz iş ben alıcıları uyardım sadece. Bize gelen fiyatını ben sana pm ile atıcam sen ona göre satarsın mesajlarımıda siliyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

beats tam paketin 400 tl'ye aldım kardeşim ayrıca ebay gibi sitelerden fiyatına bakabilirsin çin malı değildir

Afedersinizde kimi kandırmaya çalışıyorsunuz.Beats firması böyle bir kulaklık üretmedi.Buna birak 130tl vermeyi 10tl verilmez.Ve almak isteyenlere söylüyorum ses kalitesi beklemeyin.Gidin 1e1 BEats studio alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.