Şimdi Ara

Satılık Battlefıeld 3 İndirme Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILMISTIR (Callofkinq adlı uye Satın almıstır..)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tebrikler!

Teknobiyotik’ten AMD HD6850/6870/6950/6970/6990 ekran kartı alarak Battlefield 3 Oyunu için download kuponu kazanmış bulunuyorsunuz.

KOD - -- - - - -- - - --

· Yukarıdaki kod ile bu linkten ulaşabileceğiniz formu doldurunuz.http://www.amd4u.com/freebattlefield3/
    · Formu doldurup gönderdikten hemen sonra oyunu indirirken kullanacağınız orijinal indirme kodu belirttiğiniz mail adresine yollanacaktır.
    · Email adresinize gelen mailde oyunu ne şekilde indirip kurabileceğiniz bilgisi mevcuttur.
    · Oyunun 31 Mart 2012 tarihine kadar indirilmesi ve 30 Nisan 2012 tarihine kadar Origin üzerinden aktive edilmesi gerekmektedir ve sadece 1 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Alışverişinizde Teknobiyotik.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tebrikler!

Teknobiyotik’ten AMD HD6850/6870/6950/6970/6990 ekran kartı alarak Battlefield 3 Oyunu için download kuponu kazanmış bulunuyorsunuz.

KOD - -- - - - -- - - --

· Yukarıdaki kod ile bu linkten ulaşabileceğiniz formu doldurunuz.http://www.amd4u.com/freebattlefield3/
    · Formu doldurup gönderdikten hemen sonra oyunu indirirken kullanacağınız orijinal indirme kodu belirttiğiniz mail adresine yollanacaktır.
    · Email adresinize gelen mailde oyunu ne şekilde indirip kurabileceğiniz bilgisi mevcuttur.
    · Oyunun 31 Mart 2012 tarihine kadar indirilmesi ve 30 Nisan 2012 tarihine kadar Origin üzerinden aktive edilmesi gerekmektedir ve sadece 1 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Alışverişinizde Teknobiyotik.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 4 Temmuz 2012; 12:44:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat yüksek
  • Hocam forumda 10 tl ye satılıyo 50 noluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut17

Hocam forumda 10 tl ye satılıyo 50 noluyo :D

mesut abi 18 inden önce almadım şimdi pişmanım valla bana şöyle psn bf3 ce crysis 2 denk gelirse söyle memnun olurum rica ederim saygılar
  • ps3 oyunu mu pc oyunu mu dedin anlamadım :D
  • PS3 PSN ABİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut17

Hocam forumda 10 tl ye satılıyo 50 noluyo :D

Valla hocam hıc oyun satmadım Pıyasası da nedır bılmem ama Orıgın'de 100-120 TL gorunce 50TL uygun olabılecegını dusundum sızlerın yorumundan sonra dusurdum fıyatı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat uygun, Rus keyler bu fiyata satılıyor. Almasaydım alırdım.
  • Sen o formu doldur sadece key'i satarsın milleti uğraştırma fiyatıda bi 5TL daha indirisen çok daha çabuk satabilirsin ama bu haliylede fena değil sonuçta rus keylerinden bi farkı yok fiyat olarakta ürün olarakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

Sen o formu doldur sadece key'i satarsın milleti uğraştırma fiyatıda bi 5TL daha indirisen çok daha çabuk satabilirsin ama bu haliylede fena değil sonuçta rus keylerinden bi farkı yok fiyat olarakta ürün olarakta.

Hocam bu ıslerden cok anlamam oyuzden bu sekılde satıyorum..

• 30 cok hic kullanılmamış olsa bile...fiyatda biraz daha düşme olursa 1 tanesini alabilirim...elimde BF3 var 20tl(daha yeni cevaplarımı incelersen bulabilirsin konuyu...) ye aldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.