Şimdi Ara

Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı
    Hesap Türü: Battle.net
    Hesap İsim Değişiklik Hakkı: Mevcut
    Fiyat: 80 TL
    Kabul Edilen Ödeme Yöntemi: Türkiye İş Bankası EFT

Ayrıntılar:

Arkadaşlar artık zaman ayıramadığımdan dolayı Diablo 3: Reaper of Souls hesabımı satıyorum. Battle.net üzerinde başka oyunum bulunmuyor belirteyim. Yeni çıkacak Necromancer DLC paketine hazır hesap. Tek yapmanız gereken çıkacak DLC paketini alıp hesaba eklemek.

Onun dışında ücretsiz güncelleme ile oyun Diablo 1 Remake alacaktır. Ücretsiz bir güncelleme ile Diablo 3'e eklenecek bu remake sürüm içerisinde 16 seviyeyi, dört ana boss'u ve orijinal oyunda sevilen her şeyi barındıracak.

21 Ekim 2016'da 8. sezon başladı. Şimdi satın alırsanız sezon görevlerini de yetiştirir ödülleri kaparsınız.

Hesap Durumu:

Barbarian: 70 LEVEL + 468 PARAGON LEVEL
    Crusader: 70 LEVEL + 468 PARAGON LEVEL
    Demon Hunter: 70 LEVEL + 468 PARAGON LEVEL
    Monk: 70 LEVEL + 468 PARAGON LEVEL
    Witch Doctor: 70 LEVEL + 468 PARAGON LEVEL
    Wizard: 70 LEVEL + 468 PARAGON LEVEL

Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı
    Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı Satılık Battle.net Diablo 3: Reaper of Souls Hesabı

Keyfinize göre isterseniz karakterlerin tamamını silip sıfırdan başlayın, isterseniz var olan karakterleri geliştirmeye devam edin. Hesap bu şekildedir. Kafanıza yatarsa cevaplarınızı bekliyorum. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz, tek bir sorunlu alışveriş bulunmamaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatı 130 TL'den 100 TL'ye düşürdüm...
  • Fiyatı 80 TL'ye düşürdüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.