Şimdi Ara

Satılık az arızalı PsP SLİM mavi renk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1 adet az arızalı PsP Slim var.Mavi renkte. Dışında eranında hiçbir arızası yok. Sadece laser okuyucu arızalandığını düşündüğüm için fişini çektim, alet ilk açılışta donma yapıyordu. laser sürekli çalışıyordu. Bende fişini çektim ama açılışta bazen donuyor kenarlara hafif bastırınca alet düzeliyor. Başkada hiçbir sorunu yok aletin.Aletin yanında sadece şarj aletini, bulabilirsem kağıtlarını vereceğim.

Fiyat: 200 Lira son

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemtuna -- 17 Mart 2009; 18:03:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• slim mi fat mi ?
  • bozuk bir psp ve yanında şarj aletinden başka hiçbirşey olmadığını dşünürsek fiyat aşırı pahalı
  • slim yazmıştım başlıkta

• senin fikrin o şekildedir saygı duyarım.

quote:

Orjinalden alıntı: CRIMINALL

bozuk bir psp ve yanında şarj aletinden başka hiçbirşey olmadığını dşünürsek fiyat aşırı pahalı

• fişini çekmek ne demek onu anlamadım okuyucu ile fişin ne alakası var donma yapması donanımsal bir arızamıdır ki bastırınca normale dönsün
  • Arkadaşım makinayı ilk açınca umd okuyucusundan devamlı ses geliyordu, yani sürekli çalışıyordu.Bilirmisin bilmem ama psp ilk açılınca umd okuyucu kısa bir çalışır ve susar. Ama bendeki daha uzun çalışıyordu, bu nedenle bende donmasının geç açılmasının o nedenle olduğunu düşündüm ve umd nin fişini çektim ki bu sayede alet umd nin durmasını beklemeden açılsın dedim. Ne tekim ilk basta oyle de oldu ama daha sonra yine ekran bekledi ve dediğim gibi az bastırınca kendine geldi. Belkide çekdiğim umd nin fişibir yere mi temas ediyor nedir pek bilmiyorum. Ama gerçek şu ki bir kez açıldıktan sonra alet kesinlikle donmuıyor, sadece açılışta.Açıkçası bende uğraşmak istemiyorum tamirciye falan da götürmedim oynamada bi sıkıntı yaratmıyor çünkü, sadece dediğim arıza var + bizim oğlan ders çalışmıyor o nedenle satıyorum asıl olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütün pm ler cevaplandı ama artık cevaplanmayacak.

Nedenine gelince ürün dbaggio nickli arkadaşımıza akşama kadar revize edilmiştir.

• Herkese teşekkur ederim ama kendisine revize ettiğim arkadaşımız dbaggio ya ürün satılmıştır. Kendisi çok düzgün bir arkadaş bundan sonra ben kendisine referansım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.