Şimdi Ara

Satılık Axle 6600GT 512 Mb 128 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Başlıktaki Axle'ın Nvidia 6600GT 512 Mb 128 Bit ekran kartı satılıktır. İlk kullanıcısıyım, bir süredir yedek kart olarak evde durdu. Hiç bir sorunu yoktur. İnternet kullanıcılarına öneririm. Oyun oynatırmı derseniz ben bununla COD Black Ops'u bile bitirdim ama oyunda grafik hataları yaşamadım değil. Ama MW2'yi düşük ayarlarda rahat oynadım. Yeni kart aldığım için yedek kartım olan bu kartı ve şu an kullandığım 8800GTmi (imzamda olan başka konuda olmak üzere) satışa çıkarıyorum. İstediğim fiyat 40TL.

Özellikler:

512 MB
    128 Bit

Fiyat: 40TL

Fotoğraf:

Satılık Axle 6600GT 512 Mb 128 Bit

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supernatural. -- 29 Ağustos 2012; 17:18:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

9400gt ile takas düşünürmüsün hemşerim

Hocam kartı bana bozuk diye geri veriyorsun burada arkadaşa takas teklif etmişsin nasıl bir çelişki nasıl bir iş bu artık iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum
  • quote:

heşey güzellikle olsun dedim ama kılıçları çekiyorsun demek

Bana bozuk kart yolladın diyorsun ve bana bu konu hakkında bilgi vermeden bu kişiye takas teklif ediyorsun kartın gpu z görüntülerini sende gördün bende gördüm neyin çabasındasın anlamadım o kartla daha gecesinde oyun oynamıştım ya senin elinde bozuldu yada kargoda keşke videosunu çekseydim ama güvendik işte
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayırlı bir alışveriş yaptık dedik ama olmadı abim olmadı kartı bana nasıl bozuk gönderdin dersin ya

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma cuma günü saat 4,30 civarı bak hocam kartta bir sorun var mı o fotodaki poturlarda Gıf formatına dönüşmesinden kaynaklanıyor

/>
  • yasin kardeşim buraya mesaj atman doğru değil takas teklif edilen arkadaş zaten durumdan az çok haberdar oda kayseride bende üçümüzde burdayız o takas teklif edilen konuyu açan arkadaşta bir kat daha vardı onu almak istedik dünde bayram sebebiyle @aglarm arkadaş ailesiyle akşam bize geleceklerdi gelmeden önce ben ona psu'n yetersiz kalmış olabilir dvd ram sök öyle dene dedim o zaman denemiş çalışmış sonra takmış yine çalışmamış bi çalışıyor bi çalışmıyor sende muhtemelen taktın çalıştı ama bize akşam geldiler ben 2 saat benim pc'de denedim dıdıd bud bud diye katı bi sesler geliyor pc'den hiç başlamıyor usb'ler iptal oluyor başka klavye taktım o iptal olmadı ctrl+alt+del deyip yeniden başlatmalar yaptım ama açmadı monitörde pc'de bende benim psuda yetmedi galiba dedim yani o takaslık mesajı bize gelmeden önce kart çalışırken yazdı durumlar karışık sana bozuk mal yolladın demek istemiyor hatta dememek için o kart parası kadar git gel para harcayacak nerdeyse bilgisayarcıyada götürmüş bugün bozuk demişler o zaman kargoda bozulduysa bu iş nerde bitecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazsite

yasin kardeşim buraya mesaj atman doğru değil takas teklif edilen arkadaş zaten durumdan az çok haberdar oda kayseride bende üçümüzde burdayız o takas teklif edilen konuyu açan arkadaşta bir kat daha vardı onu almak istedik dünde bayram sebebiyle @aglarm arkadaş ailesiyle akşam bize geleceklerdi gelmeden önce ben ona psu'n yetersiz kalmış olabilir dvd ram sök öyle dene dedim o zaman denemiş çalışmış sonra takmış yine çalışmamış bi çalışıyor bi çalışmıyor sende muhtemelen taktın çalıştı ama bize akşam geldiler ben 2 saat benim pc'de denedim dıdıd bud bud diye katı bi sesler geliyor pc'den hiç başlamıyor usb'ler iptal oluyor başka klavye taktım o iptal olmadı ctrl+alt+del deyip yeniden başlatmalar yaptım ama açmadı monitörde pc'de bende benim psuda yetmedi galiba dedim yani o takaslık mesajı bize gelmeden önce kart çalışırken yazdı durumlar karışık sana bozuk mal yolladın demek istemiyor hatta dememek için o kart parası kadar git gel para harcayacak nerdeyse bilgisayarcıyada götürmüş bugün bozuk demişler o zaman kargoda bozulduysa bu iş nerde bitecek?

Abim benim konudan haberim yok kart benim elimde sorunsuz çalışıyordu ama bana bozuk kart yolladın demesi sayın aglarm benim ağrıma dokundu o yüzden yazdım konuyu açan arkadaştan da çok özür dilerim kartı gönderecek sayın mustafa beyde kartı deneyeceğim eğer çalışmazsa parasını denkleştirip geri göndereceğim artık işin parasında felan değilim sıkıntı içinde olmasam öğrenci olmasam parayı bugün atacağım ama benimde durumum belli ama kart bende çalışıyordu sorunsuz bir şekilde kargoyuda gayet güzel paketleyip ekran kartı poşetlerine koyup kutuda sallanmasın diye kutunun içine bile bantladım gördüyse kasaya takma vidasını dahi bantla poşete yapıştırdım kargoda bozulmuş olabilir ona bir lafım yok eğer öyleyse benimde günahım yok onunda

• ben şimdi aradım konuştum @aglarm ile para almayacak kartı da yollamayacakhttp://www.youtube.com/watch?v=DWTcsEWSp6I burda bir video var fırına vercez kartı deneyecez işe yararsa yarar yoksa dursun bi köşede belki durduğu yere başka zaman başka pc geçer elimize takarız çalışır konu kapanmıştır uzatmayalım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.