Şimdi Ara

-SATILIK- ATI X800GT all in wonder 'AGP' (özel kart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart orjinal ATI üretimi bir karttır arkadaşlar yani sapphire,powercolor,gigabyte vs vs marka değildir.
    Default performansı 6800 ve X850Pro ya denk sayılır ama o/c ile 6800gt seviyesine ulaşabiliyor ve sorunsuz bench alıyor Kart 256mb ve 256 bittir.Kartın default hızları 400-400 dür ama o/c ile 546-1000 sorunsuz çalışıyor zaten ramler gddr3 olduğu için ısı sorunu kesinlikle oluşmuyor
     -SATILIK-   ATI X800GT all in wonder 'AGP' (özel kart)
    temsili resim

kartta oldukça kaliteli Tv tuner,Fm tuner,Rage theather bulunmakta bunun yanında oldukça kapsamlı vivo özellikleride bulunuyor...
    Dilediğiniz gibi tv izleyebilir-radyo dinleyebilir... Bunların yanında video kameranızdan yada dvd playerınızı direk ekran kartına bağlayarak görüntü yakalayabilirsiniz...

Kartın fiyatı 175 ytl ama pazarlık yapılabilir.Kartı alacak arkadaş iyi bir kartın yanısıra kaliteli bir tv ve fm kartı ile real time görüntü işleyen bir kart ve kapsamlı vivo özelliklerine sahip olcak yani All in Wonder .Kartta herhangi bir sorun kesinlikle yoktur ve çok temizdir full kutuludur.Ayrıca bu kart TR de bulmak çok zordur yani bulunmaz hint kumaşı tabiri daha doğru olabilir...

Kartın full kutusu vardır ama yurtdışı menşeili olduğu için garantisi yoktur...

Fiyat Nakit Fiyat : 175 ytl

Takas : Ati HD2600 agp - X1950 Pro agp Ayrıca Nvidia 8600GTS veya 8600 GT sonic+ gibi kartlarla takas olabilir... Teklifler Pm'e

3Dmark değerleri:
    3Dmark2001:http://service.futuremark.com/compare?2k1=9048737
    3Dmark2003:http://service.futuremark.com/compare?2k3=4962234
    3Dmark2005:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2216501

Bu linktende yankın olduğu ekran kartlarına bakabilirsiniz...
    http://forum.donanimhaber.com/m_8373014/tm.htm
    3Dmarkta nvidia 6600GT/6800 ile aynı seviyede...

Ankaradan elden teslim diğer illlerede önce para aynı gün kargo şeklinde gönderebilirim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.berkay -- 26 Kasım 2007; 1:17:09 >

• 175 mi...ne yaptın yahu...120 liraya 6800gt AGP+nv silencer var bu forumda bu fiyata alan olacağını hiç zannetmiyorum...ki bu fiyata x1950pro alınır..fiyatı gözden geçir bence ...yine de iyi satışlar..
  • Aynı ürünün 3. ilanı ve bu yoruma artık cvp bile yazmayı düşünmüyodum ama yine de içim rahat etsin diye tekrar ayzıcam..

Bu kart ALL IN WONDER

kaç tane 6800gt de tv kartı var kaç tane 1950proda radyo var
    kaç tane alacağın ekran kartı ile görüntü capture yapabilirsin??

Bunları göz önüne alıp yorum yapmanızı isticem sizden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: D.berkay

Aynı ürünün 3. ilanı ve bu yoruma artık cvp bile yazmayı düşünmüyodum ama yine de içim rahat etsin diye tekrar ayzıcam..

Bu kart ALL IN WONDER

Tv kartı 10yTl. nerde diyecek olursan misal bende.. hatta hediye gelmişti iki taneydi ben birini hediye ettim falan filan. Tv kartında capture vardı haliyle var yani. NEyse Tv kartı özelliği dışında bir artısı var mı yada bundaki tv kartının ekstra bir özelliği var mı ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Teşekkürler

• 6600 gt ile aynı seviyede değil. 2tane 6600 gt sli olursa anca bu kart eder performansta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orjinalden alıntı: D.berkay

Aynı ürünün 3. ilanı ve bu yoruma artık cvp bile yazmayı düşünmüyodum ama yine de içim rahat etsin diye tekrar ayzıcam..

Bu kart ALL IN WONDER

Tv kartı 10yTl. nerde diyecek olursan misal bende.. hatta hediye gelmişti iki taneydi ben birini hediye ettim falan filan. Tv kartında capture vardı haliyle var yani. NEyse Tv kartı özelliği dışında bir artısı var mı yada bundaki tv kartının ekstra bir özelliği var mı ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Teşekkürler

Merhaba.. Sizde haklısınız tv kartını ayrıca alırım diyosunuz ama bundaki capture özelliği tvden değil...Harici olarak mesela dvd playerınızı bağlayıp görüntü kaydedebilirsiniz yada video cameranızı bağlayıp çektiğiniz görüntüleri bilgisayarınıza atabilirsiniz...Bunları malesef normal tv kartlarıyla yapamazsınız ...

• quote:

Orjinalden alıntı: tvardar

6600 gt ile aynı seviyede değil. 2tane 6600 gt sli olursa anca bu kart eder performansta.

Saolun yorumunuz için ama ben benchmarklarda ki skorlar üzerine yazmıştım o yazıyı. Pratikte dediğiniz de haklısınız ama.
    Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.