Şimdi Ara

[SATILIK] ASUS TUF A15 FA507 LP013 - RTX4070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] ASUS TUF A15 FA507 LP013 - RTX4070

Ryzen 9 7940S

16Gb DDR5

RTX 4070

512GB SSD(SIFIR HİÇ KULLANILMADI)

144hz Gsync 1080p Ekran

27.11.2023 HB satın alınmış olup garantisi bitmiştir. Cihaz sürekli harici monitör ve klavye ile kullanılmıştır,kendi klavyesi ve ekranı çok çok çok az kullanılmıştır. Toplamda 100 saat kullanmadim diyebilirim. Haftada ortalama 1 saat BFV,Apex ve RDR2 oynuyordum. Ürünü aldığımda kendi ssdmi taktım,yani sıfır ssd ile teslim alacaksınız. freedos olarak teslim edilecektir. Masaüstü bilgisayardan laptop a geçmek istedim, onu da çok kullanamıyorum artık, satılıktır. Cihaz sıfırdan farksızdır, klavyesi, monitörü neredeyse hiç kullanılmamıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 50000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İyi akşamlar arkadaşlar,

Bir kaç arkadaş sordu,buradan yazmış olayım.

İki haftada bir pazar günleri Istanbul Ümraniye'ye geliyorum,elden teslim almak isteyen arkadaşlara, Çakmak mahallesinde uygun bir yerde teslim edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.