Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] SATILIK Asus TUF 3080 Ti OC Satın Al 22 Haziran 2025 16:00 1 1 [SATILDI] SATILIK Asus TUF 3080 Ti OC 16.07.2021 tarihinde Game Garaj'dan satın aldım. Tek sahibiyim. Genelde günde 1-2 saat oyun amaçlı kullanıldı.İçi hiç açılmadı, performansı ilk günkü gibi. 6 dk'lık stres testinde 64 dereceyi geçmedi fakat fotoğrafını almayı unuttum. Daha üst segment bir kart aldığım için satılık. Herhangi bir sorunu bulunmamakta.Takas düşünmüyorum. Tercihen İstanbul/Başakşehir'de elden teslim. Ödeme sonrası istenilen adrese kargolanabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Asus TUF 3080 Ti OC [SATILDI] Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL [SATILDI] Satılık ASUS ROG Strix Z690-A GAMING DDR4 WIFI Anakart - 5250TL [SATILDI] Asus ROG Thor 1000w P2 PSU sıfır kutulu jelatini açılmamış, garantili