Şimdi Ara

[SATILDI] Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Corsair Tür #DDR4 Kapasite #32 GB Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL

Merhabalar arkadaşlar,

• Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14, (TR'de tektir, ürün detayı: CMW32GX4M2Z3600C14)
    • ABD-Newegg'den aldım, limited lifetime warranty koşulları geçerlidir. - 25.01.2022 fatura tarihi

Özellikle ABD den aldığım bir üründür. TR de hiçbir resmi yollarla bu serinin CL14 rami satılmadı. Dolayısıyla ABD den kendim getirdim. Piyasada alabileceğiniz en iyi DDR4 ramlerden biridir. Corsairde stok dışı olan tek DDR4 üründür. Türkiye'de tek olduğunu, başka kimsede olmadığını düşünüyorum çünkü ABD'de bile çok kısa sürede stock out oldu ve şu an da Corsair'de stok dışı olan tek DDR4 ürün.

Takas düşünmüyorum.

Fiyat:5250TL

Alışverişi Başakşehir civarında yüz yüze yapmak isterim. Veya isteyenle ödeme sonrası kargo şeklinde gönderimini yapabilirim.

[SATILDI] Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünü satmakta geç kalmışsınız. Nanosaniyeden bahsediyorsunuz ancak, bu ramlerin takılacağı sistemde nanosaniyenin hiçbir hükmü olmayacağı belli !

Almanya’dan yakın zamanda 2x32 6400 c32 titanium kit aldım.. 150 euro verdim mesela.. 2x16 ddr4 3600 ram e, cl10 olsa bile neden 7k para vereyim mesela ?

Bu tip ilanlardaki genel sorun; ürüne biçilen fiyattan ziyade, “ alıcının yerinde olsam, bu ürüne bu rakamı öder miyim “ sorusunu kendimize sormamamızdır..

İyi forumlar.
  • Fiyat ?

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Hocam şu kadar senedir buradayım, bir bıkmadınız buradaki piyasa belirleyici rollerine girmekten. Sizin gibi işin al-sat ticaretini yapmadığımız için her 3-5 senede bir sizin gibi arkadaşlarla uğraşıyoruz.

Fiyatı 7500 yazmadım, 7000 yazdım. 2 Haftadır yurt dışında olduğumdan satıştan çektim uğraşamayacağım için, tekrar ilana alıyorum.

Siz bahsettiğiniz 1700/1800 - 2400 TL olan ilanları kaçırmayın derim, benim fiyatım bu. İlgilenen özel mesajla ulaşabilir.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Hocam benim satış yapmakla alakalı yanıp tutuştuğum bir durum yok, mal benim malım, fiyatı bu. Gerçekten ilgilenen insan zaten kendini belli eder özel mesajdan yazar, kısmet olursa orta yolu bulur anlaşır alışverişimizi yaparız. İstemiyorsanız almazsınız geçersiniz. Yaptığınız yorumlara da saygım var bir yere kadar, sorun yok. Fakat al-sat yapacaksınız diye kendinizi piyasa belirleyici konumunda görüp bu gibi amaçsız fiyat öldürmeye yönelik yorumlar kendini çok belli ediyor. Bu ürün satılsa da satılmasa da beni etkileyen bir durum değil, ama bu ürünü siz bahsettiğiniz rakamlara alamazsınız benden, başka yerlerden alabilirsiniz, ben de siz de memnun oluruz.

• Ego ne dedi bilmiyorum biraz ters yorum yapıyor genelde [SATILDI] Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL  Ama forumda sırf cl14 diye cl18 olanının sıfırı 3700 olan ramin ikinci eline 7000 verecek bir manyak yoktur. Herkesin malı bulunmaz hint kumaşı sonuçta istediğiniz fiyatı yazın, istediğiniz sürece ilanda kalsın satılmasın bizi ilgilendirmez.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    DDR4 te CL14 ve CL18 arasındaki farkı anladığınızda, yani benim ramlerin 7,7ns ve CL18 3600 bir kitin 10ns gecikmesi olduğunu anladığınızda, ve bu üründen bir tane daha kolay kolay bulamayacağınızı yani gerçekten “bulunmaz hint kumaşı” olduğunu anladığınız zaman insanları manyak yerine koymaktan vazgeçersiniz belki.

Bu ürün Corsair resmi sitesinde dahi, yeni üretimi olmayan, “out of stock” olan tek DDR4 ram. Siz mesela bu mesajınızla bu ürünü alacak potansiyeldeki insanlara “manyak” yaftası koymaya çalışıyorsunuz. Sizi ilgilendirmez diyorsunuz fakat siz de arkadaşınız da sizi ilgilendirmiyormuş gibi şeyler yazmıyorsunuz. Derdiniz nedir tam olarak, sizden bu ürün satılsın diye destek mi istedik? Fiyat pahalıysa zaten alacak kişi uzaklaşır gider. Ben bu kiti 260$’a aldım 2022’de. Yarıya bölsem ki öyle bir niyetim yok, 130$’ı döviz kuruyla çarpsam 5000TL yapıyor fiyatı zaten, size bu fiyat da pahalı gelir eminim.

Kaldı ki bu forumda direkt yazılan fiyata ne zaman ürün satılmış? Üzerinde pazarlık payı olduğu belli değil mi? Özel mesajdan mesaj atan “manyaklar” ne kadar istediğimi biliyorlar.

Çok basit anlatım size: Bugün 60.000tl lik bir sistem kurulacağını düşünelim, sizin bahsettiğiniz aynı olmayan fakat 3700tl lik ram, benim daha iyi ramim 6000TL diyelim. Aradaki fark 2300TL. 60.000 TL totale vurduğunuzda aşağı yukarı 4% fiyat farkıyla 5-10% arası ilave performans alacaksınız özellikle belli genre oyunlarda. Buna İngilizce VfM, Türkçe F/P yatırımı denilir. Benim mantığıma göre uygun bir yatırımdır. Size uymayabilir.

İşinizi kolaylaştırayım, Amazon’da şu an 4x8 kit olarak CL14 32gb 3200mhz ram mevcut 7500TL, oradan alın. Ama o da aynı ram değil. Veya dediğiniz cl18 olan sıfırının 3700tl olduğu ramlerle de ilerleyebilirsiniz. Mutlu, sorunsuz ve güzel bir bilgisayar kullanımınız olur umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Haklısın, aptallık senin gibilere laf anlatmaya çalışmak. Sen git DDR4 sistemine 7000 liraya DDR5 ramini al otur. Benim malıma değer biçmeye çalışma, kendi malına değer biç sat, istersen bedavaya ver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü satmakta geç kalmışsınız. Nanosaniyeden bahsediyorsunuz ancak, bu ramlerin takılacağı sistemde nanosaniyenin hiçbir hükmü olmayacağı belli !

Almanya’dan yakın zamanda 2x32 6400 c32 titanium kit aldım.. 150 euro verdim mesela.. 2x16 ddr4 3600 ram e, cl10 olsa bile neden 7k para vereyim mesela ?

Bu tip ilanlardaki genel sorun; ürüne biçilen fiyattan ziyade, “ alıcının yerinde olsam, bu ürüne bu rakamı öder miyim “ sorusunu kendimize sormamamızdır..

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 24 Mayıs 2025; 11:22:21 >
  • Bu devirde 60binlik DDR4 sistem kuracak olan da ne biliyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    DDR4 - DDR5 kıyaslaması yapıyorsunuz sanırım. Nanosaniyenin hükmü hangi senaryoda yokmuş açıklayın biz de öğrenmiş olalım. Ciddi söylüyorum.

DDR4 sisteminiz varken sadece DDR5 ram alarak nasıl sisteminizi güncelleyeceksiniz? Şu an herkes DDR5 kullanmıyor belki haberiniz yoktur ama. Herkesin şu durumda bir anda DDR4’ten DDR5’e geçme durumu da yok. DDR5 kullanıcısı olan DDR4 bir ram ile ilgilenmez zaten. Fakat bu ürün halen DDR4 le ilgilenen kişilerin bulabileceği en son performansı verecek ramlerden biri. 3000mhz CL18 vb daha yüksek cas’lı bir d4 ram kullanan biri ilgilenir bu ürünle. Almanya’dan 150€ ya 64gb DDR5 almış birisi için zaten saçma bir ürün olur bu ürün. Alıcısı da çıkınca ben sizleri de etiketleyip buradan bilgilendireceğim.

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Örnek verirken hata yapmış olabilirim kusura bakmayın. Kurulacak değil de mevcutta/halihazırda o değerde bir sistem olarak örneklendirelim. Yoksa kolay kolay kimse sıfır DDR4 sistem kurmaz artık.

• Warbarian kullanıcısına yanıt
    Ddr4/5 kıyaslaması yapmadım aslında.. Fiyat konusunda birşey demem de sözkonusu değil. İsterseniz 15k da yazabilirsiniz tabi. Ns kısmına takılan birinin fellik fellik forumlardan ram arayacağını sanmıyorum açıkcası. Velhasıl yine başa döneyim, ürünü bu fiyata satabilmek için geç kalınmış bir zaman 🙋🏻‍♂️

• Fiyat revizedir [SATILDI] Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL 

• OSINOS kullanıcısına yanıt

DDR5 örneği verdiniz, neden DDR5 şu şu model varken bunu alsın birisi dediniz. Ben de size neden alabileceğini izah ettim. Saygı çerçevesinde her türlü tartışmaya açığım sorun değil hocam.

Absürt fiyatlarla millete mal kakalamaya çalışmıyorum, gerçek hayatta işim fiziki malların ticareti, hiçbir işimde müşterime bir şey kakalamaya çalışmadım, aksine onlar daha sormadan iskontomu önden kendim yaptım sattım hep. Fakat bir malı, sözüm meclisten dışarı, birkaç arkadaş daha ucuza almak istiyor diye karalayıp ederinden aşağı satılmasına da karşıyım.

Anakart, işlemci vs. değişikliği yapmak istemeyen birisi bu ram'i alabilir. Zamanlamam ile alakalı DDR4 ve DDR5 konusu geneline bakıldığında doğru olabilirsiniz, fakat bu ürünün çıkış tarihi takribi 2022 Ocak ayı zaten ve ben bu ürünü sıfır aldığımda DDR5 bellekler piyasadaydı, fakat stabilite sorunları vardı her tarafta. Sorun yaşamamak için yeni kurduğum sistemi DDR5 yerine DDR4 yaptım ve en iyi ürünleri kullanmaya çalıştım. Bu işin ticaretinde değilim malzemem boşa çıkınca satıyorum sadece, o yüzden doğru zaman şu an benim için.

İyi forumlar[SATILDI] Corsair Vengeance RGB Pro 32GB 2x16GB, 3600Mhz, C14 - TRde tek - 5250TL 

• Hayırlı satışlar dilerim hocam.

Satılan ramler gayette özel ramler. Bu ramler akakce den "ddr5 32gb" filtresiyle, en ucuz sıralamasını kullanıp satın alım yapan tiplere hitap etmiyor zaten. Hitap ettiği kesim sınırlı olduğu için pazardan bostan patlıcanı alır gibi ram alan tiplere fiyatı pahalı gelmiş.

• Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam, dediğiniz gibi özel mesaj yoluyla iletişime geçen birkaç arkadaş oldu, anlayanın ciddi ilgileneceğini düşünüyorum. Hastasından hastasına satılık diyelim yerinde yorumunuz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.