Şimdi Ara

[SATILIK] Asus Strix VEGA 64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] Asus Strix VEGA 64

Merhaba

Ürünü geçen yıl mayıs ayında forum üzerinden satın aldım. 

Aldığımdan beri sadece oyun oynamak için kullandım, mining yapmadım. 

Garantisi yoktur. 

Kutusu duruyor ve içeriği tam. 

Termal macununu Arctic MX4 ile termal padlerini de 3mm'lik eccopad pullsar ile değiştirdim. 

Önce ödeme daha sonra kargo şeklinde satıyorum.

Son fotoğrafta 10 dakikalık heaven unigine benchmarkında günlük kullandığım ayarlarda ekran kartının sıcaklık bilgilerini görebilirsiniz.

Fiyatı : 9850 TL'dir. Pazarlık vardır. 

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 9850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pazarlik neymiş evi barkı üstüne yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RX570'e 3500 fiyat çekenlere göre gayet normal bir fiyat yazmış. Keyfe keder değil ondan bu sitem galiba [SATILIK] Asus Strix VEGA 64 

• Rx570 e 2500 üstü isteyene de tepkiliyim. Ama bu fiyatta akıl mantık işi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu fiyattan ilan açmamın nedeni oyun oynayacak olanlara değil mining yapanlara satmak. Oyun oynayan arkadaşlar zaten bu ekran kartına bakmasınlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: zabotrian

Merhaba, bu fiyattan ilan açmamın nedeni oyun oynayacak olanlara değil mining yapanlara satmak. Oyun oynayan arkadaşlar zaten bu ekran kartına bakmasınlar.

mining yapacak arkadaşlarda bu karta bakmasınlar 3070 yada 6700 alabilirsiniz hem garantili olur

• zabotrian kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakmayın ama 66 derecede çalışırken 90 derece görüyor hotspot, birde daha oyun benchmarkı mining bile yapılmıyor. 2017 model kart bununla mining yapsan 100 lere kadar yolu var çok riskli bu miningciyi de düşünün.

Sıfır 6700xt fiyatına satıyorsunuz fiyata revize yapmanız gerek, en azından kaliteli bir termal ped takılıp gene kazım yapılır ama 10 bin lira ise fiyat hiç uğraşma 3070 yada 6700xt al +1000 memory clock yap garantili kazım yap yani.

Edit: Benim 970'den bile fazla ısınıyor nedense hotspot, 66 derecede 90 görüyorsa 70 78 lerde ne olmaz,

Benim değerler (79 derecede 93 alıyor) :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 24 Ağustos 2021; 15:50:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

Hocam kusura bakmayın ama 66 derecede çalışırken 90 derece görüyor hotspot, birde daha oyun benchmarkı mining bile yapılmıyor. 2017 model kart bununla mining yapsan 100 lere kadar yolu var çok riskli bu miningciyi de düşünün.

Sıfır 6700xt fiyatına satıyorsunuz fiyata revize yapmanız gerek, en azından kaliteli bir termal ped takılıp gene kazım yapılır ama 10 bin lira ise fiyat hiç uğraşma 3070 yada 6700xt al +1000 memory clock yap garantili kazım yap yani.

Edit: Benim 970'den bile fazla ısınıyor nedense hotspot, 66 derecede 90 görüyorsa 70 78 lerde ne olmaz,

Benim değerler (79 derecede 93 alıyor) :

Hocam hotpot vegalarda normalde macunu az sürünce fazla oluyor, vrmler ile gpu çipi yan yana çok esktrem oc yapmazsan 10 derece fark olmuyor hotspotla normal sıcaklık arası arkadaş macunu az sürdü sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.