Şimdi Ara

Satılık ASUS Strix 6GB GTX1060 OC (3 Fanlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

İlanda da belirttiğim üzere epey zamandır alıp kullanamadığım ASUS Strix 6GB GTX1060 OC (3 fanlı) marka / model ekran kartımı satmaya karar verdim. Ürünün fotoğraflarını vaktim olmadığı için henüz çekemedim ancak kozmetik durumu 10/10'dur. Teslimatı ilk günkü aldığım şekilde yapılacaktır. Kutusu ve faturası mevcuttur. Temiz şekilde kutusunda tutulmuştur. Kasım 2016'da Eksen bilgisayardan alındı. 14 ay daha garantisi bulunmaktadır. Satma sebebim ise Laptop kullanıyor ve sık seyahat ediyor olmamdır.

Fiyat 1450TL'dir.

İstanbul'da elden satmayı düşünüyorum.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlısı olması dileğimle.

Saygılar

• Merhaba,

@Sunstorms

Kusura bakmayın ancak ben sizin arkadaşınız değilim öncelikle bunu ifade edeyim. Senelerdir forumda birbirinden farklı ürünler satmış birisi olarak fiyatın "astronomik" mi olup olmadığına bırakın da alacak olan şahıs karar versin. Alacaksan konuşuruz, anlaşmaya çalışırız o ayrı, ancak kimsenin ilanına böyle küçük gören yazılar yazmakla olmuyor bu işler. Derdin varsa yazarsın özel mesajdan, çare ararız.

@destroy287

Sizin de post kasma heveslerinize hayran olmamak mümkün değil.. Ürün belli, sorabilir miyim acaba neden başka bir ürünün reklamı yapılıyor ilanımda? Adamlar yazmış kocaman "STOKTA YOK" diye.. Ürün GALAX markasına ait bir ürün.. Alın göremiyorsanız ben size altı çizili bir şekilde atayım:

Satılık ASUS Strix 6GB GTX1060 OC (3 Fanlı)

Yahu lütfen yazı yazmış olmak için böyle şeyler yapmayın, gidin konu dışına, orada bir konu açıp sohbet edin.. Alacağınız yok, işsiz güçsüz gelip sabahtan akşama yorum yapıyorsunuz.. Anlam verilecek şey değil.

Alın size bu ürünün yurt dışı ve içi sıfır fiyatları:
    Satılık ASUS Strix 6GB GTX1060 OC (3 Fanlı)Satılık ASUS Strix 6GB GTX1060 OC (3 Fanlı)Satılık ASUS Strix 6GB GTX1060 OC (3 Fanlı)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 30 Eylül 2017; 13:33:29 >

• Tydd kullanıcısına yanıt
    Öncelikle arkadaşım değilsin hocam deseydimde öğretmenim olmuyorsun! Buraya keyfe keder yorum yapmak için değil kart almak için giriyorum ve potansiyel bir müşteriyim! o bakımdan fiyatın yüksek olup olmadığına karar verebilirim. Üslubum hoşuna gitmiyorsa ilanı yoruma kapalı yaparsın olur biter.
  • Pardon ama ilanımın altında "2. el kuralları dahilinde yoruma açıktır" yazıyor mu?

Kimseye birşey öğretmek benim haddime değildir. Bana "beyfendi" diye hitap etmeniz yeterli, "siz" "biz" üslubunuzu koruduğunuz sürece benim için sorun yok

2006 yılından beri forum üyesi olan birisi olarak potansiyel müşterilerin davranışlarının özel mesaj ile iletildiğini benden çok siz iyi bilirsiniz. Kimseyi kandırmaya gerek yok.

Şimdi ilanımı kirletmezseniz sevinirim. Almak istiyorsanız özel mesajınızı da bekliyorum

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 30 Eylül 2017; 19:44:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürün "hkuve" tarafından alınmıştır.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.