Şimdi Ara

►►►[SATILDI] Asus RT-AC66U AC1750 Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ►►►[SATILDI]  Asus RT-AC66U AC1750 Router►►►[SATILDI]  Asus RT-AC66U AC1750 Router►►►[SATILDI]  Asus RT-AC66U AC1750 Router

    Bir proje için ikinci el satın aldım. Proje iptal olunca kenarda kaldı. Üzerinde Merlin firmware bulunmaktadır. CFE dosyası modifiye edilerek bölgesel kısıtlamaları kaldırılmıştır yani yayın gücü maksimum seviyeye alınıp yayın bandı sınırlandırmaları kaldırılmıştır. Benden önce kullanan sahibi tertemiz kullanmış ben zaten neredeyse kullanmadım. Ürünün açma kapama tuşu açık konumunda takılı kalmıştır. Bu kullanım ile ilgili bir durum olmayıp bu modelle ilgili kronik problemdir. Kullanım için bir sorun teşkil etmeyip gerektiğinde Adaptör üzerinden açma kapama işlemi yapılabiliyor. Ürünün kutusu içeriği ıvırı zıvırı mevcuttur.

    300,-TL

    Özellikle belirtmek istiyorum... Rakamda anlaşma sonrası elden alışverişte ya da EFT sonrası "şu kadar konuşmamış mıydık yahu ehehehe" "30.-TL eft masrafı kesip gönderdim" "mal başında pazarlık sünettir" ehezeze zehezeze tarzında ya tutarsa mantıklı anlaşma sonrası pazarlık girişimlerinde; buluşma yerinden alışverişi tamamlamadan ayrılma ya da gönderilen EFT/Havaleyi olduğu gibi iade etme gibi pis huylarım var. Bu girişimlere hevesli arkadaşlar az ötede oynasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 22 Şubat 2019; 19:58:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.